Bojan Zibar
gurnule japanke s trona

Spoj udobnosti i šika: Sportske natikače nisu nikada izgledale bolje

Ako je suditi po Instagramu, ove ćemo sezone nositi sportske natikače u svim bojama, materijalima i uzorcima, a osobito one ukrašene šljokicama. Udobnost, jednostavnost i fotogeničnost aduti su koji su ih doveli na tron omiljene ljetne obuće, unatoč brojnim modelima elegantnjih sandala i natikača.

Prednost sportskih natikača je udobnost koju je često kod ljetne obuće teško pronaći. Kod njih nema nepoželjnog žuljanja i njihova tajna leži u jednostavnosti dizajna. Nakon dugogodišnje vladavine japanki, natikače su se vratile još prošle godine, a jednako su popularne i ovoga ljeta kada ćemo ih nositi u različitim modnim kombinacijama.

Spoj sportskih komada i ženstvene odjeće već odavno dobro funkcionira zajedno, pa kako u hladnijim mjesecima nosimo tenisice uz suknju ili haljinu, ljetni outfiti sastoje se od lagane haljine i sportskog modela natikača koje su i same dobile ženstvene detalje. Za grad ili za na plažu, rado posežemo za njima, a da su što primamljivije pobrinuli su se brendovi koji su prepoznali njihovu popularnost pa su jednostavne modele začinili različitim kombinacijama boja, uzoraka, šljokica ili ukrasnih aplikacija poput bisera.

Bojan Zibar

Šljokice su česti gost na modelima sportskih natikača i savršeni su spoj za one koje vole sportsku udobnost, no i dalje žele zadržati ženstveni i šik izgled. Od fluorescentnih boja, metaliziranog looka pa do onih manje '"vrištećih" u nježnijim bojama, dostupni su modeli za svaki ukus, a mi smo izdvojili nekoliko njih iz aktualne ponude.

Skechers, 269 kn, ShoeBeDo

Adidas, 449 kn, Shooster

Adidas, 449 kn, Shooster

Superga, 299,90 kn, Shoebox

Deichmann, 104,90 kn

Asos, £10.12

Asos, £10.12

Linker
17. travanj 2024 15:48