CROPIX
Na događanju u Beogradu

Tony Cetinski u ovom je suknja-sakou nadmašio i samog sebe

Poznata lica iz regije okupila su se na prvoj regionalnoj dodjeli glazbenih nagrada Music Awards Ceremony. Zanimljivih modnih kombinacija nije nedostajalo, a neki su se istaknuli više od ostalih.

Prva po redu dodjela Music Awards Ceremony nagrada (MAC awards) održana je u beogradskoj Štark areni. Najpoznatiji glazbenici iz regije okupili su se na događaju, a među njima su bila i poznata lica iz Hrvatske među kojima su bili Jelena Rozga, Nikolina Ristović, Massimo, Petar Grašo, Stjepan Hauser, Vjekoslava i Tonči Huljić, Tony Centinski i Maja Šuput.

Svečanih i ekstravagantnih kreacija nije nedostajalo, a od domaćih zvijezda osobito su se istaknuli Tony Cetinski (49) i Maja Šuput (39) koji su odabrali pomalo netipične outfite s obzirom na svoj modni stil.

Pjevačica je nosila crnu kratku haljinu ukrašenu volanima, tilom i perjem u rock-glam stilu, a look su upotpunile ravne bajkerske čizme. Naime, pjevačica zbog ozlijede gležnja još uvijek ne može nositi cipele na petu pa ih je u posljednje vrijeme zamijenila ravnim modelima.

S druge strane, pjevač Tony Cetinski privlačio je poglede u dugom sakou tamnoplave boje i bez rukava, s plisiranim donjim dijelom. Ispod sakoa odjenuo je crne hlače i sportske tenisice. Istarski pjevač odnio je nagradu za najboljeg muškog pjevača u regiji.

Linker
21. travanj 2024 10:19