Okupana suncem

Top 5 komada u najpopularnijoj boji proljeća – 'statement' žutoj

Vole je slavne dame, influencerice s društvenih mreža i djevojke iz susjedstva koje znaju da uz ovu boju neće proći nezamijećeno.

Vole je slavne dame, influencerice s društvenih mreža i djevojke iz susjedstva koje znaju da uz ovu boju neće proći nezamijećeno.

Tko se boji žute još?

Boja sunca, svjetla i životne energije, žuta u svim nijansama jedna je od najpoželjnijih nijansa proljeća 2018. i to s dobrim razlogom - ni jedna druga bolje neće opisati životnu radost koju donosi sezona ponovnog buđenja.

Hit boju lako je kombinirati s traperom, bijelom, bež, crnom i sivom bojom, a otkrit ćemo vam i malu modnu tajnu - fantastična je u spoju s fuksijom i pastelno ružičastom bojom.

Mala kožnata jakna, apsolutni must-have prijelaznih razdoblja još će bolje izgledati u veseloj žutoj nijansi, a ako se smatrate 'modnom ziherašicom', nabavite žute tenisice u kojima ćete nesmetano trčkarati gradom i bez puno muke ih iskombinirajte s trapericama, tregericama, bijelim hlačama i lepršavim haljinama.

Otkačene štikle odlična su tema za pokretanje razgovora na zabavama i vjenčanjima, dok je zanosna žuta haljina odličan modni ulog. Godinama će vam biti as u rukavu, moći ćete ju kombinirati uz razne modne dodatke, a svaki će put privući gomilu komplimenata.

Žutu boju poželjno je uvesti i u beauty rutinu, jer upravo ona obilježava neke od najfinijih parfema i kozmetičkih proizvoda koji na licu rade čuda. Serum od đumbira i suncokreta brenda Kiehl's jedan je od boljih beauty ulova!

Brojni žuti odjevni komadi i beauty poslastice čekaju vas na već poznatom mjestu, u ponudi City Centera one, a dodatnu inspiraciju za neodoljive kombinacije potražite na City Mix&Match.

Linker
26. travanj 2024 07:06