KRALJICA JESENI

U jednom tonu: Top 5 komada za neodoljive jesenske kombinacije

Jesen nam je blizu, kuca nam na vrata, a s njom dolazi i neodgodiva promjena ključnih komada u ormaru. Hladnije vrijeme zahtijeva toplije odjevne predmete, ali to ne znači da stajling treba patiti.

Iako je odvažna ružičasta iz ljetne sezone prešla kao jedna od najpoželjnijih i u jesensku, a crvena nijansa proglašena bojom koja će biti pravi hit u novoj modnoj sezoni, u vrijeme kada se priroda počinje pripremati za dugi zimski san odličan odabir su komadi u svim tonovima – smeđe. Za modne kombinacije u kojima ćete privlačiti poglede dovoljno je 5 trendi komada koji odlično "idu" zajedno, ali se lako kombiniraju i s drugim modnim favoritima koje već imate u ormaru.

Tako će se predimenzionirani pulover odlično slagati s kožnatom minicom ili vašim najdražim trapericama, a možete ga i prebaciti preko omiljene ljetne haljine. Jedan od jesenskih favorita su i gležnjače s cvjetnim uzorkom koje će "začiniti" i najjednostavniji outfit, a modni dodatak koji će ove modne sezone svi željeti neupitno je torbica u smeđoj nijansi - klasik koji ćete nositi godinama.

Najboljih pet komada za besprijekoran look dolazi u jesenskom tonu: smeđa u svim nijansama odlično će se uklopiti u svačiju modnu priču, a ove će se sezone ta zemljana boja nositi i na noktima - ali s dodatkom must have šljokica. Top 5 jesenskih komada "uhvatite" u City Centeru one!

Predimenzionirani pulover Barbour, 5 Star Store, 1880 kn; Suknja od meke kože Comma, 639 kn; Lak za nokte La Laque Couture N°55 YSL, Müller, 197,90 kn; Gležnjače Nine West, 699 kn; Lovely Bags, 299 kn

Linker
18. travanj 2024 16:32