Instgaram
brzo nestaju s polica

U moru proljetnih haljina, ovih 5 modela se našlo na listi želja svake trendseterice

Haljine i proljeće idu ruku pod ruku - s prvim toplim danima volimo uskočiti u nove modele, a svake sezone nude se oni kojima je teško odoljeti. Midi modeli za dnevne i večernje prilike postaju proljetna uniforma za svakodnevne chic kombinacije.

Modne kuće u svoje su redove uvrstile razne modele i svake sezone izbor kao da je sve veći. Uz one koje su krojene po posljednjim trendovima, klasični modeli poput male crne haljine, lepršave cvjetne u boho stilu i košulje-haljine stalni su gosti proljetne garderobe u koje se isplati uložiti.

Unatoč popularnosti životinjskog uzorka koji se preselio i na novu sezonu, najpoželjnije haljine ipak dolaze u vječnom uzorku prigodnom za tople dane, onom cvjetnom koji će svaki outfit transformirati u ženstveni i lepršavi look. Midi krojevi idealne su dužine za razne prilike, one dnevne i one svečanije, a popularni modeli dolaze i u asimetričnom kroju ili pak s prorezom koji će suptilno otkriti nogu.

Upravo cvjetni uzorak krasi većinu haljina koje su se izdvojile iz velike ponude i nametnule kao favoriti svake zaljubljenice u modu. S ovih pet modela nećete pogriješiti, a evo i kako ih nose Instagram blogerice.

Top Shop model cvjetnog uzorka poželjan je modni izbor za svečanosti, no i za dnevne obveze

Top Shop
Top Shop, £39

Zara haljina od tvida s tankim naramenicama dolazi u poopularnoj nježnoj lila boji

Zara
Zara, 499,90 kn

&Other Stories asimetrična haljina u baby plavoj boji s puf rukavima

&Other Stories
&Other Stories, £85

Asos haljina dolazi po povoljnoj cijeni, a krojem podsjeća na hit model brenda Rixo

Asos
Asos, £45.56

Top Shop model s otvorenim ramenom osvojio je trendseterice jednostavnim krojem

Top Shop
Top Shop, £39

Linker
19. travanj 2024 07:03