VLADO KOS/CROPIX
TRAMIŠAK U AKCIJI

U štiklama i na - gradilište! Ministrica na glavu stavila zaštitnu kacigu i u maslinasto- zelenom sakou očitala modnu lekciju

Nataša Tramišak u studenom prošle godine za sličan je teren obula tenisice, a sad se odlučila pokazati u štiklama. Snašla se maestralno.

Nataša Tramišak u studenom prošle godine za sličan je teren obula tenisice, a sad se odlučila pokazati u štiklama. Snašla se maestralno.

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske Unije i pravnica iz Osijeka Nataša Tramišak početkom rujna uplovila je u nove radne akcije. Sa osječko-baranjskim županom Ivom Anušićem i dogradonačelnikom Osijeka Draganom Vulinom obilazila je teren, odnosno gradilište Gospodarskog centra u Osijeku gdje im je uručila šest ugovora o sufinanciranju provedbe EU projekata na lokalnoj i regionalnoj razini u vrijednosti nešto manjoj od 11 milijuna kuna.

image
Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Natasa Tramišak posjetila je gradilište Gospodarskog centra.







VLADO KOS/CROPIX

Izgleda da grbav i neadekvatan teren nije obeshrabrio ministricu te je u štiklama obilazila gradilište u svom rodnom gradu. No, ono što je možda i bolje od štikli je njezina modna kombinacija. Maslinasto-zeleno odijelo koje je dodatno upotpunula sa crnim remenom, postojana frizura i okrugle naušnice - mi ne znamo bolju formulu za mladenački duh i odličan outfit, možda ne previše primjeren za taj tip terena, ali svakako idealan za poslovne sastanke i sastanke u Vladi. Nije novost da ministrica obožava sako, no novost je svakako ta da gradilišta obilazi u štiklama.

image
U Osijeku






VLADO KOS/CROPIX

Primjerice, kad je u studenom prošle godine bila na terenu te najavila obnovu 300 hektara šume u sklopu projekta "Naturavita", ministrica se odlučila za sportsku eleganciju. Obula je tenisice i prionula na radni zadatak - s lopatom je otkopavala zemlju i pokazala kako se ne libi raditi neke stvari koje nisu u primarnom opisu njezina posla.

Čitajte i: Nataša Tramišak nova je ženska snaga u hrvatskoj Vladi! ‘Tata mi je i danas najveći životni uzor‘

image
U studenom prošle godine na sličnom je terenu ipak imala tenisice.


VLADO KOS/CROPIX

Iako je u Sabor s platformom Možemo! "ušao" i malo drugačiji stil odijevanja, onaj opušteniji, bez formalnih haljina, odijela i sakoa, ministrica Tramišak i dalje je vjerna nešto formalnijem stilu.

image
Omiljena modna kombinacija - elegantne hlače i sako.
RANKO SUVAR/CROPIX

Čitajte i: Tko bi mogao oteti ‘krunu‘ Sabini Glasovac? Saborska modna kraljica dobila pravu konkurenciju

Linker
26. travanj 2024 16:53