Profimedia, TEMP Rex Features
Ponovno se nose

Unesite dašak romantike u svoj stil: 16 najljepših čipkastih haljina za proljeće

Ako govorimo o jednom elegantnom materijalu s kojim nikada ne možete pogriješiti, to je svakako čipka. Čipkaste haljine i ove su godine na svakom koraku i to u svim mogućim bojama.

Čipka je jedan od onih materijala koji se ne ustručavamo nositi čak ni na najvećoj hladnoći, a s dolaskom toplih dana posebno volimo čipkaste haljine. Prozračne, moderne i romantične, haljine od čipke pojavljuju se u mnogo različitih varijanti - od onih ultrakratkih do maksi modela, baš kao i one gustog tkanja te rupičaste.

Iako je u proljeće i ljeti najugodnije nositi bijelu boju, čipka je divna i u svim ostalim bojama. Ovaj materijal govori sam za sebe tako da vam nije potrebno puno nakita kako biste ga istaknuli. Rupičasta čipkasta haljina odlično će doći kao pokrivalo na badić jer vam u njoj neće biti vruće.

Ženstveni koktel modeli do iznad koljena u kombinaciji sa sandalama na petu neizostavni su za ljetne večernje izlaske. Ako želite malo odmoriti stopala, jednako će dobro izgledati i na balerinke te cipele s niskom petom.

Za dnevne kombinacije uz njih vam je potreban samo jedan zanimljiv detalj poput šešira koji će zaokružiti cijeli outfit i dati mu dašak pariškog chica.

Camila Coelho in the front row
Christian Dior show, Front Row, Spring Summer 2019, Paris Fashion Week, France - 24 Sep 2018, Image: 388188190, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Ako vam u ormaru nedostaje jedna ovakva haljina, pogledajte kakvi se sve modeli nude u online trgovinama.

Linker
18. travanj 2024 07:28