Getty
Jednostavne, a tako posebne

Upoznajte novi it-brend torbica koji je osvojio street style scenu

Ove torbe stižu iz Amsterdama, ali izrađuju se ručno u Italiji, od najfinije kože.

Modni znaci uvijek su u potrazi za novim otkrićima i perspektivnim brendovima koji će biti dovoljno utjecajni da ih može prepoznati istrenirano oko, ali ne i komercijalni jer će u tom slučaju preplaviti ulice i izgubiti čar.

Instagram Wangler

Minijaturne torbice s potpisom Jacquemus, torbe od bambusa brenda Cult Gaia, vrećasti modeli Mansur Gavriela i cekeri s mrežom kuće Staud već su neko vrijeme u fokusu, a sasvim nečujno, ovim su se hitovima pridružile i nepretenciozne torbice brenda Wandler koje se mogu vidjeti na mnogim street style fotografijama.

A post shared by WANDLER (@wandler) on

Wadler torbe stižu iz Nizozemske, pa nije čudno što ih često viđamo na modnim zbivanjima u Nizozemskoj i Švedskoj, no osvojile su srca žena diljem svijeta zahvaljujući pročišćenom dizajnu, prostranosti i kvalitetnoj izradi.

Premda ideje stižu i Amsterdama, gdje živi dizajnerica i osnivačica Elza Wandler, torbice se ručno izrađuju u Italiji, od najfinije kože.

Geometrijski oblici glavna su inspiracija za nastanak ovih torbica, a na ulici ih je lako prepoznati po snažnim, živim bojama koje osvajaju.

A post shared by WANDLER (@wandler) on

Premda su na scenu stupile tek 2017. godine, u kratkom roku torbe Wandler našle su put do svojih oduševljenih vlasnica.

A post shared by WANDLER (@wandler) on

Eliza kaže da torbicama pristupa kao skulpturama te da želi stvoriti mala modna remek-djela, a njezine se kožnate ljepotice mogu kupiti u raznim veličinama i bojama te kombinacijama poželjnih nijansi koje je lako kombinirati.

A post shared by WANDLER (@wandler) on

Ove torbe Harper's Bazaar proglasio je it-brendom koji će mnogo postići, a privatno ih nosi i Nikki Ogunnaike, modna direktorica američkog izdanja časopisa Elle.

Christopher Peterson/Splash News
Nikki Ogunnaike s torbom Wandler

Cijena 'Wandlerica' kreće se od 375 do 850 eura, a mogu se kupiti u poznatim luksuznim online dućanima kao što su Matchesfashion, Net-a-porter i The Outnet.

Linker
20. travanj 2024 03:26