Saša Burić / Hanza Media
Splitska dizajnerica otvoreno

VIDEO | Monika Sablić daje važne modne lekcije - Novac ne znači ništa!

Lijepo je priuštiti si skuplji komad odjeće ili obuće - pogotovo ako ste modna zaljubljenica. No, to ne kupuje stil, a niti karakter. Jasna je po tom pitanju i splitska dizajnerica Monika Sablić koja je za Gloria.hr otkrila svoje ljetne favorite.

Splitska modna dizajnerica Monika Sablić tijekom godina postala je sinonim za ženstveni dizajn koji slavi žensko tijelo na lijep, elegantan način. Tijekom održavanja panela Gloria osobno u Splitu, i Monika je bila jedna od sudionica. Otkrila je kako funkcionira njezina dalmatinska obitelj, što najviše muči njezinu svekrvu i kakvim tempom živi supruga sportaša, pritom i Dalmatinca. U njezinoj se obitelji tako kuha tri puta dnevno, a ni u svom modnom ateljeu ne miruje.

U intervjuu za Gloria.hr otkrila je Sablić da u modnom smislu i previše barata s cvijećem pa joj u onom privatnom dijelu modnog života više odgovaraju monokromatske kombinacije. Na pitanje koju bi boju istaknula kao hit sezone, jasno odgovara: "Ja bih bijelo istaknula, možemo to razbiti s nekakvom drugom bojom cipela ili nakita. Ako se ljudi ne osjećaju ugodno u bijelom, postoji varijanta zamjene, a to je crno".

Split, 180620.
U hotelu Corner odrzao se Gloria event na temu  Familija.
Moderatorica je bila Barbara Kolar, a sudjelovale su Edita Lucic Jelic, Zorica Kondza i Monika Sablic
Na fotografiji: Monika Sablic
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX
Dizajnerica Monika Sablić bila je jedna od sugovornica na panelu Gloria osobno u Splitu.

Ljetne preporuke: Kaftani, široke i ženstvene haljine, ležerni materijali i krojevi.

Zanimalo nas je i koliko budžet igra ulogu u modnim kombinacijama: "Žena može biti odjevena u najskuplje, ali ako je prazna - ništa to ne znači i sve pada u vodu. Žena može biti odjevena u nešto najjeftinije, ali kada ima stav i karizmu - to je to", priča Monika, otkrivši da je i sama sklona kombinirati jeftinije i skuplje komade kako bi složila idealnu kombinaciju.

Odgovorila je i na najnezgodnije pitanje - ono o modnom srazu Zagrepčanki i Splićanki. Poznatu modnu dizajnericu vodila je diplomacija pa se vješto izvukla!

Tijekom sudjelovanja na panelu Gloria osobno u Splitu, i Monika je otkrila svoja obiteljska iskustva. Kako smo se proveli, možete pogledati ovdje:

Priče i anegdote iz Monikinog života, ali i života ostalih sudionica Zorice Kondže i Edite Lučić Jelić pratili su mnoga lica iz javnog, društvenog, poslovnog i estradnog svijeta. Bile su tu i pjevačica Domenica Žuvela, bivše tekvandoistice Ana Zaninović Đapić i Lucija Zaninović Kuzmanić, dizajnerice Marija Pirić, Neda Makjanić Kunić i Sandra Ledenko, u fotogaleriji možete pogledati djelić atmosfere iz te divne splitske noći.

A da ta večer svima ostane u lijepom sjećanju potrudili su se i naši vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, a gošće su kući otišle i s darovima tvrtke ženskog donjeg rublja Lunaria.

Čitajte i:

VIDEO | Monika Sablić otkrila što majku njenog supruga najviše muči: 'I što ćeš ti sada, nisu rodili'

VIDEO | Zorica Kondža o obitelji: 'S 43 godine rodim treće dijete, govorili su mi da mi je karijera gotova'

VIDEO | Edita Lučić Jelić: 'Imam super svekrvu, a što je najgore i bivša me još jako voli'

Dizajnerica oduševila monokromatskim lookom, ali su pažnju privlačile cipele

U Splitu su se otkrivale obiteljske tajne: Tko je blizak sa svekrvom, kome sinovi odaju ljubavne jade?

Linker
17. travanj 2024 06:27