Cult Gaia, 2018. godina
 Getty Images for Cult Gaia
Summer mood

Volimo torbe od prirodnih materijala! Pronašli smo hit modele za novu sezonu

Govori li ijedan modni dodatak bolje da je došla nova proljetna i ljetna sezona od pletene torbice rađene od prirodnih materijala? Upravo one ostaju omiljeni ukras svake modne kombinacije i ove godine.

Prošloga ljeta bile su apsolutni hit, a tako će ostati i ove sezone. Inspirirane stilom Jane Birkin iz 70-ih godina, pleteni cekeri polako ali sigurno su pronašli put u sadašnjost i postali najpoželjniji dodaci ljetnih outfita koji ne idu nikuda.

Uz cekere kakve je nosila kultna manekenka u jednostavnim kombinacijama poput bijele haljine i sandala ili košulje i plavih traperica, torbice od pletenih materijala danas su poprimile različite oblike za sve prigode. Dostupne su one minijaturne u obliku kovčega kao dodatak elegantnom looku, veći tote modeli prigodni su za svakodnevne obveze, popularni okrugli modeli koji daju trendi štih ili pak oni rupičasti, ukrašeni slamnatim detaljima ili školjkama koji će u grad donijeti dašak ljeta i plaže.

Prošle sezone dominirao je poluokrugli model brenda Cult Gaia, rađen od bambusa, a ove godine svi su zapazili onaj francuskog dizajnera Jacquemusa kojeg je predstavio u kolekciji za proljeće/ljeto 2019. godine- oversize torbu za plažu s resicama od rafije dizajner je zamislio u ekstra velikoj varijanti, no i u onoj manjoj, a ovaj model ubrzo je postao inspiracija za slične modele koje su u ponudu uvrstile high street trgovine.

Popularnost torbi od prirodnih materijala možemo zahvaliti i rastućem trendu osviještene mode i očuvanju okoliša pa su ove pletene idealna zamjena plastičnim i teško razgradivim materijalima.

Bilo da je riječ o torbicama od bambusa, rafije, jute ili od drvenih perlica, ovi modeli svakako ostaju favorit za novu sezonu te će pristajati uz svaki outfit. Lako nosive i neodoljive, poigrajte se s efektnim modelima uz koje se ljetni dani čine barem malo bližima nego što jesu.

MALIBU, CA - DECEMBER 09:  Guests attend Cult Gaia's First-Ever Runway Presentation In Los Angeles on December 9, 2018 in Malibu, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for Cult Gaia)
Getty Images for Cult Gaia
Cult Gaia, 2018. godina

Linker
24. travanj 2024 11:58