Getty Images/iStockphoto
Prava adresa

Vrijeme je za online shopping: Znamo gdje je najveća ponuda i gdje su u tijeku najveći popusti!

Probajte zamisliti jednu svečaniju prigodu, a da vam pritom nije palo na pamet kupiti lijepi komad nakita ili sat!? Teško - zapravo - mnogi će se složiti, i nezamislivo. No, činjenica je da se za prigode poput krizme, završetka školovanja, djevojačke ili momačke, vjenčanja i jubilarnih rođendana, većina nas sjeti upravo takvih darova - onih koji će nam dugo biti lijepa uspomena...

Pandemija koronavirusa uzima polako maha i u Hrvatskoj, a to se itekako osjeti na našem gospodarstvu. Većina nas je zatvorena u domovima, a izlazimo samo kad je to prijeko potrebno i na stvari bez kojih ne možemo. To, pak, znači i da si uskraćujemo sve više malih radosti, a kako je poznato - to nimalo nije dobro za naše zdravlje, prije svega, ono psihičko. Uskraćujemo sebi sitnice koje će nas razveseliti, a uskraćujemo i drugima znak pažnje koji će im reći da mislimo na njihove obljetnice, rođendane...


Pouzdana trgovina

Ipak, sreća je u nesreći da nam nije onemogućena kupovina putem interneta. Naprotiv, u posljednje vrijeme o ovom se obliku kupovine sve glasnije priča, a činjenica je kako bismo je zbog sigurnosnih razloga i propisanih mjera, trebali poticati. Naime, na tržištu se dogodilo nešto što nitko nije mogao prognozirati, preko noći su se zatvorile trgovine, a nemali broj ljudi ostao je bez posla.

Jedan od onih koji je također morao zatvoriti svoja vrata je i svima dobro poznati lanac trgovina nakita i satova - Watch Centar, koji broji 21 poslovnicu u Hrvatskoj. Tako se njihovo poslovanje, uslijed propisanih mjera, iz trgovina prebacilo na internet. Veliki i vrlo pouzdani web shop na adresi www.satovi.com sada non-stop nudi najljepše darove za razne prigode - kvalitetne, pristupačne satove i nakit.

Drugim riječima, ne morate ni sebi ni dragim osobama uskratiti sreću, jer kupovati možete potpuno sigurno iz udobnosti svojeg naslonjača!

Pritom, kako bi čim više kupcima izašli u susret, ali i olakšali tešku situaciju u kojoj su se mnogi našli - garantiraju besplatnu dostavu na vašu ili adresu osobe koju želite darovati.

A u njihovu ponudu ne morate sumnjati, dokazuju to već punih 25 godina, a i sami smo zavirili na njihov web shop i otkrili kako je baš u doba pandemije postao još unaprjeđeniji i raskošniji no što je to bio dosad.

Pritom vjeruju, rekli su nam u Watch centru, da su poput njih i svi ostali prepoznali ozbiljnost trenutne situacije i da slušaju preporuke da treba ostati kod kuće kako bismo zaštitili i sebe i druge. No, dodali su, "i u najcrnjim danima život ipak ide dalje, a ni u njima se ne treba odricati od lijepih stvari i drugih životnih užitaka", kako je to nedavno rekao i Nickolas Hayek Junior, veliki šef moćne grupacije Swatch, čija dva flagship branda Swatch i Flik Flak u Hrvatskoj zastupa i distribuira baš Watch Centar.

Duhovite poruke

Sličnim principom vodio se i Watch centar čvrsto odlučivši da svojim kupcima i u doba krize pokuša skratiti i uljepšati naporne dane izolacije. A ako je suditi po njihovoj Facebook stranici, pri tom im ne nedostaje ni smisla za humor...

No, kad je riječ o njihovoj on-line trgovini satovi.com to je bez imalo šale mjesto gdje se na izbor nudi više od 50 urarskih brendova - od damama omiljenog Guessa do muškarcima nezaobilaznog Nautice.

Ono što će vas sigurno privući, kao uostalom i nas, je što se čini kako ponudi nema kraja. Jednako je, što je još bolje, i s popustima. Prvi i vrlo zanimljivi je izdašan popust od 40 posto na kompletan asortiman satova domaćeg urarskog branda Galileo, potom su tu i brojni drugi aktualni popusti na linku Satovi na akciji, gdje se već skupilo više od 2.800 modela satova vrsne kvalitete i atraktivnog dizajna. No, prava se riznica najvećih ušteda "skriva" na linku koji s osnovne stranice web shopa vodi u odjeljak Outlet satovi, gdje se trenutno nudi više od 700 modela satova čije su cijene snižene i do čak 70 posto! A akcijsku i outlook sekciju ima, dakako, i nakit…

Dvostruka sigurnost

Pritom, kažu u Watch Centru, kupnja na njihovom web shopu je potpuno sigurna, a brzom i besplatnom dostavom pokrivena je cijela Hrvatska. Moguće je i plaćanje na rate, a zbog daljnjeg smanjenja rizika Watch Centar je pozvao sve da umjesto plaćanja gotovinom pouzećem pri budućoj on-line kupnji, ako mogu, preferiraju korištenje opcije kartičnog plaćanja. Baš kako to kaže i njihov novi slogan - sa stilom na vrijeme, ostanite kod kuće i brinite jedni o drugima, a željeni model sata ili komad nakita brzo će, sigurno i besplatno stići na vaš kućni prag.

Zapravo, na vaš ili nečiji drugi kućni prag, jer je Watch Centar sad u svoj on-line dućan uveo i opciju Pošalji savršeni poklon, odnosno omogućio da kupljeni sat ili komad nakita, po želji kupca bude poslan na adresu osobe koju želite iznenaditi i darovati.

Linker
16. travanj 2024 10:24