Splash
TREND KOJI NE VOLE SVI

Zaboravite na sva pravila: Nose se tenisice sa suknjom, a trenirka sa štiklama

Outfiti slavnih manekenki, kakve bi rijetko tko odabrao, pokazuju kako možemo zaboraviti na pravila odijevanja koja su vrijedila još prije nekoliko godina. Danas se tenisice, i to one 'ružne', nose u kombinaciji sa suknjom i sakoom, dok se trenirka kombinira sa štiklama.

Američka manekenka Bella Hadid mnoge je ostavila bez teksta kada je iz hotela u New Yorku izašla u najmanju ruku neobičnoj kombinaciji. Ispod kariranog blejzera nosila je crnu suknju i prozirnu dolčevitu ispod koje nije odjenula donje rublje, ali najupečatljiviji dio njezinog looka ipak su bile tenisice. Radi se o popularnom Triple S modelu kuće Balenciaga koji je toliko ružan da su se svi modni kritičari složili kako je upravo u njihovoj ružnoći cijela poanta. Za taj model treba izdvojiti 850 dolara i naravno da su rasprodane. Kao da joj tenisice nisu bile dovoljne, kombinirala ih je sa sportskim čarapama koje je navukla na najlonke.

Splash News
Manekenka Bella Hadid

S druge strane modnih trendova našla se brazilska manekenka Adriana Lima koju su fotografi uhvatili na aerodromu u vrlo udobnom outfitu: za višesatni let odjenula je crvenu trenirku i hoodie majicu brenda I.Am.Gia., krznenu jaknicu Charlotte Simone, kultnu torbicu kuće Hermes te crvene gležnjače brenda Schutz. Iste te gležnjače je prije nekoliko dana nosila na Izložbi satova i nakita u Ženevi kada ih je kombinirala s bijelom kreacijom i bijelim kaputom. Rijetko tko će se odlučiti na kombinaciju štikli i trenirke, ali među slavnim damama to postaje pravi hit: u takvim outfitima viđene su pjevačice Rihanna i Jennifer Lopez.

Defrance / Splash News
Adriana Lima

GENEVA, SWITZERLAND - JANUARY 16:  Adriana Lima visits the IWC booth during the Maison's launch of its Jubilee Collection at the Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) on January 16, 2018 in Geneva, Switzerland. #IWC150  (Photo by Chris Jackson/Getty Images for IWC)
Getty Images for IWC
Dok je na eventu zablistala u bijeloj kreaciji Sportmax te bijelom kaputu Albino Teodoro, a sve je 'začinila' crvenim gležnjačama brenda Schutz

Linker
18. travanj 2024 21:27