Profimedia, FirstView
Doletjeli iz 1995.

Zašto leptirići s potpisom Versace oduševljavaju modne znalce

Šlapice s uzorkom leptira doslovno su odlepršale iz online dućana slavne talijanske kuće, koju je osnovao pokojni Gianni Versace.

Čudovišna žena Meduza i barokni printevi prepoznatljivi su uzorci kuće Versace, a oni koji bolje poznaju rad preminulog modnog dizajnera Giannija, znaju da je u jednom trenutku obožavao i leptire.

A model presenting a creation by Versace during the Spring-Summer 2018 fashion shows in Milano, Italy - 9/22/17//Z-PIXEL-FORMULA_A_092/Credit:Pixelformula/SIPA/1709231420, Image: 350264955, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

Kreacije s bijelim printom punim leptira u raznim bojama, Gianni je na modnoj reviji predstavio 1995. godine, a zatim su ta ljupka bića s materijala prešla na setove tanjura i šalica, koje kolekcionari obožavaju.

Sredinom devedesetih slavne dame bile su oduševljenje printom s leptirima, baš kao i modni urednici, stoga ne čudi što je u kolekciji za proljeće 2018., povodom dvadesete obljetnice smrti svog brata, Donatella Versace na pistu i plaže mondenih ljetovališta odlučila vratiti razigrane leptire.

Pinterest/Vogue
Retro naslovnica časopisa Vogue

Jednodijelni kupaći kostim, ogrtač, ručnik, torbu i sunčane naočale Donatella je krajem prošle sezone predstavila na Tjednu modu u Milanu, a Cindy Crawford u očaravajućem je kompletu s potpisom Versace početkom godine osvanula na stranicama časopisa In Style.

Na veliko zadovoljstvo obožavateljica slavne talijanske mode kuće, u online trgovinu je ovih dana napokon stigla tražena kolekcija, a usprkos paprenim cijenama, prodaja ide odlično. Najpopularnije su gumene šlapice za plažu, koje su već rasprodane u gotovo svim veličinama.

Versace

Ako želite upotpuniti svoju ljetnu garderobu Versace leptirima, šlapice možete kupiti po cijeni od 2.700 kuna, jednodijelni kupaći kostim po cijeni od 3.600 kuna, ručnik po cijeni od 4.380 kuna, a torbu za plažu po cijeni od 8.900 kuna.

Versace

Kupaći kostim i ogrtač još nisu u prodaji.

Versace

Linker
23. travanj 2024 13:28