TREND NA ULICAMA

Žuta je apsolutni hit: Razbijte loše raspoloženje najpozitivnijom bojom proljeća

Žuta je stvarno ultimativni modni trend kada je u pitanju boja godine. Simbolizira optimizam, energiju, radost, sreću i prijateljstvo, a može također značiti intelekt.

Prošlog ljeta, influenceri, slavne osobe i modni insajderi bili su opčinjeni zelenom bojom, a sada je vrijeme da napravite mjesta u svom ormaru za novi trend. Žuta boja je zavladala svim modnim pistama ove sezone pa su žute odjevne kombinacije od glave do pete prevladale ulicama.

Ova boja jednostavno simbolizira dobro raspoloženje, a možete je nositi neovisno o stilu budući da pristaje svima. Sve što vam je potrebno jeste malo hrabrosti da se odvažite i probijete modne granice. Jednostavno, izađete iz zone komfora i usudite se prošetati ulicama svoga grada u žutim nijansama.

Dok je 2021. osim zelene boje bila u znaku blijedožute, 2022. godina nam donosi neonsku žutu, a svjetske fashionistice i trendseterice su je već objeručke prihvatile.

U nastavku izdvajamo najupečatljivija izdanja svjetskih zvijezda koje su se odvažile zablistati u senzacionalnim žutim izdanjima.

image

Kate Middleton u odvažnoj žutoj

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Catherine, vojvotkinja od Cambridgea velika je obožavateljica boja sunčevog spektra, a sudeći po njenim modnim odabirima ona jednostavno zna kako nositi tople nijanse i izgledati u njima poput prave buduće kraljice.

image

Rita Ora

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Britanska pjevačica albanskih korijena, Rita Ora gotovo uvijek ukrade pažnju gdje god da se pojavi, a ovog puta u odvažnom žutom outfitu prošetala se ulicama Londona. Pufasti rukavi, velika crna mašna i crne hulahopke dodatno su 'začinile' ovaj modni outfit pa možemo reći da je Ora apsolutna 'vladarica', koja nema problema s probijanjem modnih granica.

image

Ashley Roberts

TIMMIE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Američka pjevačica Ashley Allyn Roberts zna kako biti dama u žutom. Velike sunčane naočale upotpunile su lepršavu žutu haljinu na točkice, a cijeli outfit je zapečaćen smeđim profinjenim smeđim potpeticama.

image

Eva Longoria

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Holivudska glumica Eva Longoria nema problema s odvažnošću pa je žuta haljina bila njen modni odabir tijekom filmske premijere u Los Angelesu, gdje je ukrala sve poglede. Uvijek senzacionalna, seksipilna, ali i hrabra!

image

Pop pjevačica Jennifer Lopez ulicama New Yorka

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Latino diva Jennifer Lopez prošetala se u atraktivnoj, ali i glamuroznoj žutoj haljini s jednim puf rukavom ulicama New Yorka i još jednom dokazala da je jedna od rijetkih koja postavlja nove trendove.

Linker
15. travanj 2024 17:17