ZAKS
Matching kombinacije

Najbolji komadi nakita koje možete nositi i vi i vaše malo zlato, a uz to su i savršen poklon

Riječ je o daru koji nas, dokle ga god nosimo, podsjeća na osobu koja nam ga je poklonila.

Riječ je o daru koji nas, dokle ga god nosimo, podsjeća na osobu koja nam ga je poklonila.

Proljetni dani sa sobom, između ostaloga, donose i posebne prigode poput vjenčanja, pričesti, krizme i svih ostalih događaja koji su nam bitni. Bez obzira na to idemo li na te događaje kao gost ili pak dio obitelji, jedno je sigurno - želimo pokloniti nešto vrijedno što će ujedno biti i vrijedna uspomena. Jedna od stvari s kojom nikada ne možemo pogriješiti kada je poklanjamo jest nakit. Osim sentimentalne vrijednosti koja je itekako bitna kada biramo dar za nekoga tko nam je važan, jednako tako veliku ulogu u odabiru ima i sama kvaliteta nakita koji kupujemo. S obzirom na to da živimo u vremenu neprestanog mijenjanja različitih trendova, naglasak na trajnoj vrijednosti samim time je još značajniji i veći.

Osim toga, nakit je bez sumnje jedan od darova koji nas, dokle ga god nosimo, podsjećaju na osobu koja nam ga je poklonila, a najljepši podsjetnik bit će ako nosite isti komad kao i vama draga osoba. No osim što ga rado darujemo drugima, komadom nakita također možemo razveseliti i sami sebe. Važni životni događaji poput primanja sakramenata savršena su nam prilika da se povežemo sa svojom obitelji i kumovima, a to možemo učiniti i matching kombinacijama nakita koje svemu dodaju dodatan čar povezanosti. Upravo će takav nakit biti savršena i divna uspomena za osobu koja poklon prima, ali i za onu koja ga daje.

Kao savršen matching par koji možete pokloniti sebi i svome malom zlatu, ali i ostalim dragim osobama na njihov poseban dan poput krštenja, pričesti ili krizme jesu zlatna ogrlica i/ili narukvica s istim vjerskim motivima, idealnima upravo za prilike poput primanja sakramenata.

Osim matching ogrlice i narukvice, savršeni dar mogu biti i naušnice s različitim motivima. Često su upravo one komad nakita bez kojeg ne možemo zamisliti svoj look za posebne prilike, a ujedno su modni detalj s kojim nikada nije moguće pogriješiti.

Komad nakita kojem se uvijek rado vraćamo, naročito kada traje sezona posebnih prigoda kao što su krštenja, pričesti ili krizme su privjesci. Oni savršeno pristaju gotovo svakom nakitu, bilo da je riječ o stylish ogrlici ili narukvici, a ove se sezone naročito ističu viseći modeli koji svakom looku donose određenu dozu elegancije. Za prigode poput primanja sakramenata tu su, dakako, neizostavni privjesci s vjerskim motivima.

S obzirom na to da u posebnim životnim prilikama volimo birati darove koji će predstavljati savršenu uspomenu, upravo takav dar za primanje sakramenata su zlatnici - savršeni spoj vrijednosti i dizajna.

image
ZAKS
image
ZAKS

U najnovijoj kampanji Zaks je zbog toga predstavio upravo spomenuti nakit za posebne prilike poput krštenja, pričesti i krizme kako bi nam što bolje približio toplinu obiteljskih trenutaka koje vežemo uz spomenute događaje, a sve informacije o raznolikoj ponudi za svačiji ukus moguće je pronaći u svim Zaks poslovnicama, kao i na službenom webshopu.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Zaks

Linker
10. svibanj 2024 15:42