Jamstvo kvalitete

Bottega Veneta lansirala program ‘doživotne garancije‘ na njihove torbe

Osim što ‘Certificate of Craft‘ jamči vrhunsku kvalitetu, omogućit će kupcima da torbe vrate na besplatne popravke i ‘osvježavanja‘.

Luksuzna talijanska modna kuća Bottega Venata lansirala je "Certificate of Craft", program koji kupcima njihovih torbica nudi doživotno jamstvo, ali i doživotnu uslugu popravka i "osvježenja" kupljenih torbica i to potpuno besplatno. Tako kupci Bottega Veneta sada mogu proizvođaču poslati svoje oštećene torbe na besplatne popravke, jer brand garantira trajnost vaše kupovine, a ujedno jamči besprijekornu kvalitetu te zaštitu za prepoznatljive dizajne i tehnike izrade njihovih torbica.

"Bottega Veneta može se pohvaliti izuzetnim dizajnima i kreativnošću. ‘Certificate of Craft‘ nastao je iz želje da našim kupcima ponudimo odličnu uslugu za dugoročno očuvanje njihovih proizvoda. Naša vizija nastavlja odgovarati viziji naših osnivača, koji su željeli da Bottega Veneta predstavlja najuzvišeniji i najsofisticiraniji oblik luksuza. Brojimo dane, a ne sate, da bismo napravili svoje proizvode. Napravljeni su da traju zauvijek", rekao je Leo Rongone, izvršni direktor Bottega Veneta.

Također je naglasio kako se fokusiraju na odgovoran rast.

"Naša namjera je da proizvodi traju duže, smanjujući potrebu za njihovom zamjenom", dodao je Rongone.

Unazad nekoliko tjedana, svaka nova torba Bottega Veneta bit će praćena fizičkom i digitalnom karticom s jedinstvenim serijskim brojem vezanim za program "Certificate of Craft", a hoće li to Bottega Veneti donijeti više novih kupaca, tek će se vidjeti.

Linker
15. travanj 2024 23:27