Prilagodba tržištu

Nova digitalna usluga: dm pruža posve drugačiji oblik online kupovine

Već ovog četvrtka možemo isprobati i iz prve ruke doznati kako vodeća drogerija na našem tržištu zamišlja on-line kupovinu u današnjem vremenu.

Prvi dmLIVE koji će kupcima omogućiti da kupnju u dm online shopu obave uz pomoć stručnjaka i pri tome ostvare posebne pogodnosti održat će se u četvrtak, 15. rujna u 18 sati. Svi koji se tada pridruže dmLIVE-u, saznat će uz koje proizvode brenda popularnog brenda najbolje mogu njegovati kosu i kožu nakon ljeta te će moći ostvariti čak 50 puta više dm active beauty bodova pri kupnji svih prezentiranih proizvoda. dmLIVE bit će ekskluzivno dostupan korisnicima aplikacije "Moj dm" na početnoj stranici same aplikacije, a njegovim odabirom jednostavno mu se može pristupiti ili ga dodati u kalendar.

"Novom aplikacijom za pametne telefone kupcima smo omogućili jednostavniju i informiraniju kupnju. Nova digitalna usluga dodatan je iskorak u unapređivanju iskustva online kupnje jer će kupci moći još bolje upoznati proizvode iz naše ponude te saznati kako ih koristiti. Naravno, gledateljima ćemo osigurati i posebne pogodnosti te im omogućiti komunikaciju sa stručnjacima kako bi odabrali upravo one proizvode koji su u skladu s njihovim potrebama", istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

image
RAWPIXEL.COM/MARINEMYNT

Od 15. rujna, dmLIVE će se održavati svakog drugog četvrtka u 18 sati, a obrađivat će zanimljive i inspirativne teme poput najnovijih make up trendova i njege kože te pripreme božićnih kolača i adventskog kalendara.

Tijekom dmLIVE-a gledatelji će u izborniku za kupone pronaći i ekskluzivne pogodnosti koje mogu iskoristiti pri kupnji u dm online shopu, ali i u prodavaonicama dm-a diljem Hrvatske.

dmLIVE dostupan je u aplikaciji "Moj dm" koju, ako još niste, možete preuzeti na AppStoreu i Google Playu, a registracija je moguća s podacima korisničkog računa.

Linker
13. rujan 2022 14:08