Replay promo

All Black for Halloween akcije u Replay trgovinama, online i offline!

Kada netko spomene vječne komade koji su uvijek u trendu i cool, prva asocijacija je crna boja. Upravo takve modele možete pronaći u sklopu All Black for Halloween akcije koja traje od 25.10. do 31.10. u svim Replay trgovinama, online i offline!

Monokromatski lookovi u crnoj boji nepogrešiv su odabir za sve prilike i osim što su izrazito jednostavni za kombiniranje, uvijek ostavljaju dojam modne usklađenosti i sjajno funkcioniraju u elegantnim, ali i buntovničkim i odvažnim outfitima. Od casual prilika do poslovnih ili svečanih momenata, uz odjevne komade u crnoj boji ne možete pogriješiti!

Pogledajte neke od ključnih komada koje do nedjelje u Replayu možete uloviti uz 30% popusta, a ako ste korisnik Diners club kartica i s dodatnih 10% na već snižene cijene!

image
Replay promo

Mala crna haljina već desetljećima je sinonim za dobar stil i obavezan je artikl u svačijem ormaru. U Replay ponudi možete pronaći casual, jednostavnu ili sportsku crnu haljinu za svaku priliku s kojom će vaš outfit zagarantirano izgledati modno usklađeno.

Osim haljina, za nadolazeće zimske dane bilo bi poželjno upecati i poneke tople komade poput džempera ili jakne koji će biti najbolji dodatak vašoj garderobi kada se temperature krenu spuštati prema nuli. Osim što izgledaju dobro, ovi modeli esencijalni su i neizbježni komadi za jesenske i zimske lookove.

image
Replay čizme
Promo

image
Replay čizme
Promo

image
Replay čizme
Promo

image
Replay gležnjače
Promo

Finalni touch svakoj kombinaciji daju mnogima omiljeni dodaci: torbe i obuća. Za hladniji period poželjno je odabrati bajkerske čizmice koje će vas štititi od raznih vremenskih uvjeta, a istovremeno sjajno pristajati brojnim stajlinzima: ženstvenim haljinama, casual jeansu i hlačama i zimskim kaputima.

image
Replay torba
Promo

image
Replay ruksak
Promo

image
Replay torbica
Promo

image
Replay torbica
Promo

Za kompletni total black outfit, svoju kombinaciju zaokružite crnom Replay torbicom koja uvijek izgleda moćno i nikad ne izlazi iz trenda!

image
Replay gležnjače
Promo

image
Replay cipele
Promo

image
Replay cipele
Promo

image
Replay čizme
Promo

I muškarci će u All Black for Halloween week akciji pronaći sjajne outfite u crnoj boji: džemperi, hlače, jakne ili pak tenisice u mnogima omiljenoj boji zasigurno će pronaći put do garderoba ljubitelja jednostavnog, ali efektnog stila.

image
Replay promo

Ako vašem ormaru nedostaju neki od ključnih komada za pravi Replay look, zavirite u ponudu All black for Halloween akcije na Reverto web shopu i u Replay trgovinama i pronađite svoj savršen crni komad po akcijskim cijenama!

Linker
26. travanj 2024 11:26