Avon True Ultra nijanse vraćaju ruž na vaše usne

Ako su nošenje maski za lice i rad od kuće stavili ruž za usne na dno vaše makeup torbice – sad je vrijeme da ga vratite na prvo mjesto. Ako želite podići raspoloženje i otkriti hrabru, sretnu, seksi ili super sebe, sada postoji Ultra ruž za usne koji će izvući ono #UltraWOW iz vas!

Mislili ste da ne može bolje? Prevarili ste se! U Avonu ne prestaju stvarati i najbolje činiti još boljim. Avonov broj 1 ruž za usne Avon True Ultra sada je još bolji: još više mat, još kremastiji, još hidratantniji. S novim Avon Ultra ružem za usne možete transformirati svoj izgled i raspoloženje te vrlo lako promijeniti svakodnevni „no makeup“ izgled u osvježavajuće radosno iskustvo. Ako želite podići raspoloženje i otkriti hrabru, sretnu, seksi ili super sebe, sada postoji Ultra ruž za usne koji će izvući ono #UltraWOW iz vas!

image
promo

100 godina iskustva u proizvodnji ruževa za usne nalazi se u novoj, nadograđenoj formuli koja se može pohvaliti ekskluzivnom mješavinom njegujućih ulja, uključujući ulje avokada, kako bi se osigurala ultra hidratacija – dobivate svu ljepotu boje, a ništa suhoće. Tu je i neodoljiv novi miris, mocha crème, za slasno ugodan osjećaj na usnama.

Avon je svoj broj jedan ruž koji se globalno kupi baš svake sekunde, učinio još boljim, s bogatijom bojom i kremastijom udobnosti, u 48 omiljenih nijansi. Jer ruž je puno više od samog makeup-a: ruž na usnama je snažna izjava zbog koje se možete osjećati samopouzdanije... a u ovoj izazovnoj godini, svi trebamo malo pozitivne energije. Uz novu formulu, Ultra ruž dolazi u moderno oblikovanom pakiranju, precizno izrezanog vrha za savršeno nanošenje na usne, u jednom potezu.

image
promo

Jeste li ludi za mat nijansama?

Za sve koji vole mat finiš tu su 24 nijanse novog Avon True Ultra mat ruža za usne izrazite pigmentacije i dugotrajnosti, a neodoljive mekoće na usnama.

Preferirate kremasti dodir boje na usnama?

Tu su 24 nijanse kremaste savršenosti i glatkoće, koja traje.

Spremni ste za veliki povratak ruža za usne?

U posebnoj ponudi 2 Ultra ruža za usne za 49,90kn dobivate na POKLON! kozmetičku torbicu, te možete uživati u Avon True Ultra savršeno preciznom nanošenju ruža za usne,dugotrajnosti i ultra hidrataciji, sad opet na vrhu vaše kozmetičke torbice!

image
promo

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon

INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska

You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Linker
19. travanj 2024 14:39