dr.med. Diana Puževski, Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Paula Sikirić

‘BECUTANOVA RADIONICA ZA RODITELJE’ uz dr.med. Dianu Puževski, Mirnu Medaković Stepinac, Koranu Gvozdić i Paulu Sikirić

Farmaceutske formulacije Becutana uz savjete vrhunskih stručnjaka najsigurnija podrška za roditelje

Farmaceutske formulacije Becutana uz savjete vrhunskih stručnjaka najsigurnija podrška za roditelje

Povodom obilježavanja 45 godina Becutana, jedan od najprepoznatljivijih brendova u regiji, pozicioniran među liderima u segmentu dječje kozmetike s naglaskom na vrhunsku kvalitetu proizvoda namijenjenih njezi i zaštiti bebine i dječje kože, održala se tradicionalna ‘Becutanova radionica za roditelje’. U prekrasnom vrtu Velvet café, uz brojne mame, svoja iskustva od samog rođenja bebe, kako biti što bolji roditelj ispričale su nam Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić, Paula Sikirić i Josipa Scotti Čavlina. Ugledna pedijatrica dr. med. Diana Puževski, sa svojim dugogodišnjem iskustvom posebno je istaknula kako pravilno njegovati i zaštititi iznimno osjetljivu bebinu kožu od samog rođenja s naglaskom na ljetni period godine. Važnost odabira kvalitetnih proizvoda uz besprijekornu kvalitetu za njegu i zaštitu iznimno osjetljive bebine kože.

image
dr.med. Diana Puževski, Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Paula Sikirić

Renomirana pedijatrica Diana Puževski, dr. med. istaknula je: ‘Zbog sve većeg broja novorođenčadi sa pojačano zahtjevnom kožom, tu mislimo na nedonoščad kao i sve većeg broja djece sa izrazito suhom i osjetljivom kožom, Becutan je u suradnji sa dermatolozoma, pedijatrima i neonatolozima razvio liniju Sensitive koja zadovoljava sve uvjete njege takve kože i to kao uljna kupka, mlijeko za tijelo i sos krema za problematične regije. Dolaskom ljeta, kako bismo zaštitili i pružili dodatnu njegu, Becutan proizvodi za zaštitu od sunca sa faktorima SPF na bazi mineralnih filtera, neizostavni su dio njege i osjetljive bebine i dječje kože. Ovu liniju prati i losion namijenjen nakon izlaganja suncu koji u sebi sadrži maslinovo ulje, kamilice i bepanten i obnavlja kožu nakon sunca.

image
‘BECUTANOVA RADIONICA ZA RODITELJE‘

Naše mame Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić, Paula Sikirić i Josipa Scotti Čavlina su izjavile:

‘Veliko su bogatstvo ‘Becutanove radionice za roditelje’, koliko god mislile da znamo sve o njezi i zaštiti dječje kože i važnosti pravilnog odabira proizvoda za kvalitetu njegu, uvijek nešto novo saznamo uz brojne korisne savjete. Doktorica Puževski je puna korisnih i primjenjivih savjeta koji uvijek dobro dođu, a pogotovo na ljetovanju. To što brend povezuje nas roditelje kao zajednicu, te nam omogućava da sve naše dileme riješimo uz savjete vrhunskih stručnjaka je osobito važno, naročito u doba kada je dostupnost upitnih informacija na internetu ogromna. Veselimo se sljedećoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’.

image
dr.med. Diana Puževski, Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Paula Sikirić

„Becutan“ nije ponos samo „Alkaloida“. „Becutan“ je jedan od najprepoznatljivijih makedonskih brendova u regiji i šire, pozicioniran među vrhunskim liderima u segmentu dječje kozmetike. Proizvodi su napravljeni od sirovina potvrđene vrhunske kvalitete u suglasnosti sa europskim direktivama o kvaliteti proizvoda namijenjenih njezi dječje kože, dok je proizvodni proces podložan stalnoj provjeri ulaznih materijala i gotovog proizvoda i odvija se u suglasnosti sa GMP-standardima (Good Manifacturing Practice), standardima dobre proizvodne prakse, najvišim u ovoj industriji. Noseći segment portfelja su proizvodi namijenjeni njezi i zaštiti bebine i dječje kože, sa izuzetno blagim formulacijama pripremljenim prema originalnim recepturama, koje su sigurne za upotrebu još od prvog dana. Od samo 5 farmaceutskih formulacija namijenjenjih higijeni dječje kože, danas portfelj „Becutana“ sadrži više od 60 osnovnih tipova proizvoda i više od 100 različitih oblika pakiranja, koji su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji sa pedijatrima, neonatolozima i dermatolozima.

image
‘BECUTANOVA RADIONICA ZA RODITELJE‘

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 45 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Becutan Sensitive linija za osjetljivu kožu namijenjena je njezi i zaštiti iznimno osjetljive bebine i dječje kože. Becutan Sensitive linija u portfelju sadrži pet visokokvalitetnih komzmetičkih proizvoda razvijenih prema najnovijim znanstvenim studijama namijenjenih osjetljivoj koži. Kolekcija je dermatološki i klinički ispitana pod nadzorom dermatologa po principima dobre kliničke prakse.

Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

Linker
27. travanj 2024 17:45