PROMO
Beauty novitet

Bez tragova: Otkrili smo laganu gel kremu za njegu suhe kože tijela

Eucerinova sveobuhvatna linija proizvoda za suhu i osjetljivu kožu dobila je pojačanje - Eucerin pH5 laganu gel kremu.

Eucerinova sveobuhvatna linija proizvoda za suhu i osjetljivu kožu dobila je pojačanje - Eucerin pH5 laganu gel kremu.

Dolaskom toplijeg vremena naša koža postaje sve izloženija vanjskim i štetnim utjecajima, stoga joj je potrebno posvetiti više pažnje i zaštiti je. Također, koža je ulaz za brojne alergene, poput primjerice peludi što dokazuju najnovija znanstvena istraživanja. Posljedica toga su različiti alergijski simptomi. To je posebno slučaj kod osoba s oslabljenom zaštitnom barijerom kože. Kada koži nedostaje vlažnosti koja joj je potrebna za obavljanje učinkovite barijerne funkcije, dodatna vlaga se gubi i koža se ne može štititi od vanjskih utjecaja. To dovodi do osjećaja zategnutosti i nelagode.

image

Eucerin pH5 lagana gel krema

PRESS

Eucerin pH5 njega sa zaštitom potiče prirodnu obranu kože te time sprječava ulazak alergena i smanjuje njihovu količinu u tijelu. Zdrava koža je najbolja obrana tijela od vanjskih nadražujućih čimbenika, a poznato je i da je hidrirana i zaštićena koža manje podložna osjetljivosti, izgleda sjajnije i na dodir je glatka. Nova Eucerin pH5 lagana gel krema kožu čini upravo takvom, štiti i njeguje, izrazito je lagane teksture, što je odlično za primjenu u nadolazećim toplijim danima - na koži ostavlja ugodan osjećaj i odmah se upija.

image

Štiti kožu od štetnih vanjskih faktora

PRESS

Glavni krivci i simptomi suhe i osjetljive kože variraju, ali zajednička je narušena zaštitna barijera. Ako se simptomi ne tretiraju, mogu dovesti do pucanja kože bilo gdje na tijelu. Kako bi ojačala zaštitnu barijeru, koži je potrebna ravnoteža između ulja, vode i prirodnih čimbenika za zadržavanje vlage. Eucerin pH5 lagana gel krema sadrži jedinstven pH sustav ravnoteže koji je klinički i dermatološki dokazan kao idealan za dnevnu upotrebu na suhoj i osjetljivoj koži.

image

Lagane je teksture i ne ostavlja tragove

PRESS

Sveobuhvatna linija proizvoda posebno stvorenih za potrebe suhe i osjetljive kože, uz novu gel kramu za tijelo, sadrži i ulje za tuširanje, losion i losion za pranje, tekućinu za intimnu njegu te Eucerin Lip Active balzam za usne.

Linker
26. travanj 2024 12:35