Biljkoborci: mi u biljke vjerujemo

Ne znate što pokloniti dragim osobama, poslovnim partnerima (ili sebi!) za predstojeće blagdane? Imamo odličan prijedlog. Neka vam u odluci pomogne tim entuzijasta koji svijet žele učiniti boljim mjestom, s biljkama kao saveznicima.

Upoznajte Biljkoborce

Biljkoborci su jedan prilično mladi tim entuzijastičnih vrtlara – poduzetnika. U njihovim prostorima često se čuje smijeh - to je atmosferu u uredu kakvu samo možete poželjeti. Njihova priča je počela iz osobne fascinacije sjetvom u urbanoj sredini. Htjeli su pokazati da je put do hrane iz vlastitog vrta do stola bitno kraći nego se čini svima nama opkoljenima betonom.

image

Biljkoborci

FOTOGRAFIJE: DARKMARES

Biljka u čaši

Nevjerojatni Biljkoborci proizvode bilje u čašici, koje baš svatko može uzgojiti. U ponudi je raznoliko jestivo bilje (rikula, dragoljub, chilli, cherry rajčice, paprika, peršin, korijander, ružmarin, bosiljak) te ukrasno bilje.

Ovu mladu tvrtku, koja je upravo napunila 3 godine, trenutno čini 8 zaposlenih. Ali nisu samo oni Biljkoborci. Svi mi koji želimo malo zelenog koje nikne u urbanim sredinama, svježe začine koje same uzgojimo i dodamo u svoje gastro kreacije. Svi mi smo Biljkoborci.

image

Biljkoborci

FOTOGRAFIJE: DARKMARES

Budi i ti Biljkoborka!

Istresi, posij, zalij i to je to. Tako jednostavno! Za sve nas koji volimo kuhati opcija da uvijek pri ruci imamo svježe začine je neodoljiva. Poklonite sami sebi zelenu ruku, jer iz Biljkoborci čašica sve uspijeva. Ove čašice odličan su poklon i drugima, pogotovo što možete birati koju poruku staviti na čašicu!

image

Biljkoborci

FOTOGRAFIJE: DARKMARES

Biljkoborac čašice su se pokazale i kao vrhunski poslovni poklon, što je nedavno prepoznala i Raiffeisenbank Hrvatska, koja se s ovom veselom tvrtkom povezala kroz program podrške poduzetnicima Nevjerojatni koji provodi u partnerstvu s ACT Grupom.

Navratite u njihov ludo zabavan dućan u Zagrebu, u potpunosti izgrađen od - kartona! Pronaći ćete ih blizini tržnice Trešnjevka, na adresi Nova Cesta 105. Ili jednostavno svoje biljka-to-grow čašice i druge kreativne i ekološke proizvode potražite na njihovom webshopu gdje se upravo nalaze super popusti na pakete.

Prošlo je vrijeme kave i bombonijera – najbolji pokloni su oni koje se ne zaboravlja… zaliti!

image

Biljkoborci

FOTOGRAFIJE: DARKMARES

Linker
20. travanj 2024 03:52