Promo
COOL LJETO

Cineplexx je ugostio preko 60.000 posjetitelja u samo jednom danu

Regionalni kinoprikazivač Cineplexx jučer je ugostio preko 60.000 posjetitelja kao dio kampanje Cool ljeto u Cineplexxu!

Tisuće posjetitelja uživalo je u ljetnim blockbusterima u ugodno rashlađenim kino dvoranama uz odlične kokice, posebno sniženoj cijeni karata za sve projekcije tijekom dana i brojne druge pogodnosti.

Dodatno, u promociji Cool ljeta svake srijede do kraja kolovoza posjetiteljima uz super cijenu ulaznice od 19 kuna Cineplexx City Center one Zagreb East i Split su pripremili i idealno osvježenje - sladoled na dar.

Cineplexx kina predstavljaju savršen spoj tradicionalnog kina, čiji počeci sežu u 1967. godinu, i suvremenog koje koristi najmoderniju 3D lasersku tehnologiju te osigurava vrhunsku kvalitetu zvuka i udobnosti dvorana. Cineplexx svojim posjetiteljima jamči nezaboravnu zabavu uz jedinstveno iskustvo gledanja najatraktivnijih ljetnih filmova kao što su Kako je Gru postao dobar, Auti 3, Spider-Man: Povratak kući, Transformers: Posljednji vitez, Wonder woman, Luda djevojačka, i to u udobnim i klimatiziranim kino dvoranama.

Promo

Neprestanim ulaganjem u povećanje zadovoljstva svojim posjetiteljima, Cineplexx je zauzeo vodeću poziciju u regiji te je postao nezaobilazno mjesto za uživanje u pravom filmskom doživljaju, ali i jamstvo nezaboravne zabave i opuštanja za cijelu obitelj.

„Naša kompanija je odlično pozicionirana u ovoj regiji i tržišni smo lideri u više zemalja. Kina su jako popularna u jugoistočnoj Europi pa ih sve veći broj trgovačkih centara vidi kao neophodan element za zabavu“, izjavio je Christof Papousek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.

Promo

Cineplexx je 2009. godine započeo širenje po jugoistočnoj Europi i od tada intenzivno napreduje. Prvo Cineplexx kino otvoreno je 2011. godine u Hrvatskoj. Iste je godine uslijedilo i proširenje na Srbiju, dok je otvaranjem novog kina u Solunu 2015. godine kompanija po prvi put ušla i na grčko tržište. Cineplexx je danas jedan od najvećih lanaca kinoprikazivača prisutan u Hrvatskoj, Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji s ukupno 41 multipleks i 6 tradicionalnih kina te 316 kino dvorana.

Cineplexx trenutno zapošljava oko 1.350 ljudi, a njegove kino dvorane godišnje posjeti više od 12 milijuna posjetitelja.

Linker
16. travanj 2024 11:31