IMUNOSAL

Dobar imunitet najveći je ulog u zdravlje prije zime. Imamo nekoliko odličnih savjeta!

Našem imunološkom sustavu najviše štetimo navikama koje su rezultat sve bržeg tempa života. Posao preuzima većinu dana i ne ostavlja prostor za odmor i druge obveze zbog čega smo pod stalnim pritiskom, posljedično ne provodimo dovoljno vremena na svježem zraku, spavanje postaje sve veći luksuz, a umor normalan osjećaj. Često u danu ne ostaje dovoljno vremena za pripremiti kvalitetan i raznolik kuhani objed, pa nam prehrana postaje sve jednoličnija s manjkom vitamina i minerala, a viškom kalorija.

image
IMUNOSAL

Ništa manje važno je i svakodnevno umjereno vježbati, pokušati preuzeti kontrolu nad stresom, redovito i učestalo prati ruke, te redovito prozračivati zatvorene prostore. Pomoć u obliku dodatka prehrani i savjet farmaceuta u izboru uvijek su dobrodošle. U dodacima prehrani za imunitet, beta-glukan je gotovo nezaobilazan sastojak. Po svom pozitivnom djelovanju na imunitet je poznat vitamin C, a zadnjih par godina sve se više važnosti pripisuje i vitaminu D. Osim vitamina, imunitetu doprinose i minerali od kojih su svakako najznačajniji cink te željezo i selen.

image
IMUNOSAL

Najprepoznatljiviji dodatak prehrani za imunitet u Hrvatskoj predstavljaju Imunosal kapsule s čak 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, esencijalnim vitaminima te mineralima i dodatkom koenzima Q10. Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu predškolske i školske dobi već godinama je pri vrhu po izboru farmaceuta i roditelja. Imunosal Junior sirup posebno je razvijen za naše najmlađe i to već od navršene godine dana, sadrži odabranu i prilagođenu kombinaciju vitamina i minerala u ukusnom sirupu koji će djeca rado prihvatiti.

image
IMUNOSAL

Imunosal Senior kapsule dodatak su prehrani za očuvanje zdravlja i imunitet osoba starije životne dobi te ih karakterizira dodatak resveratrola, kalcija, ali i pojačana doza od 30 mg koenzima Q10. Imunosal C-1000 kapsule ističu se po tome što uz ostale vitamine i minerale sadrže u dnevnoj dozi čak 1000 mg esencijalnog vitamina C. Linija sadrži još šumeće tablete te pastile za djecu od 3 godine. Imunosal Direkt najnoviji je proizvod iz ove linije i odličan je izbor za sve koji svoju dnevnu dozu beta-glukana i multivitamina uvijek žele imati uz sebe u samo jednoj vrećici.

Sve Imunosal proizvode možete pronaći u ljekarnama ili naručiti na drogerija.hr internet trgovini s brzom dostavom na kućnu adresu.

*Imunosal kapsule su u 2020. godini, obilježenoj covid-19 pandemijom, bile uvjerljivo najtraženiji proizvod za imunitet u hrvatskim ljekarnama dok je Imunosal tekući dodatak prehrani u istoj kategoriji bio najtraženiji proizvod za djecu. I u 2021. godini Imunosal linija je bila ukupno najprodavaniji brand proizvoda za imunitet u hrvatskim ljekarnama

[Izvor IQVIA market viewer Croatia 2020, 2021]

Linker
27. travanj 2024 15:57