Dodijeljene godišnje nagrade udruge MBA Croatia: „Integritet i odgovornost su sve!“

Na Gala večeri, održanoj u petak, 25. studenoga u Hilton Garden Inn hotelu, za 2022. godinu nagrađeni su:

za poslovnu ženu godine - Aleksandra Cvetković (članica Uprave KentBank);

za najboljeg menadžera godine - Mario Pavić (predsjednik Uprave Tankerske plovidbe);

za povezivanje znanosti i poslovanja - prof. dr. sc. Dragan Schwarz, dr. med. (ravnatelj poliklinike Radiochirurgia Zagreb);

za društveni doprinos – Valerija Jelčić (Centar za promicanje inkluzije);

za najbolje predavanje – Robert Knorr (Managing partner MID Europa).

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje je ekskluzivno za ovu prigodu, izradio akademski kipar Mate Turić, umjetničkog imena Mata Croata.

Aleksandra Cvetković, članica Uprave KentBanke, dobitnica nagrade za poslovnu ženu godine je tom prilikom izjavila: „Zahvaljujem kolegicama i kolegama što su prepoznali trud koji KentBanka, ali i ja osobno ulažemo u promicanje raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu te uključenost žena u poslovni svijet i menadžment. Drago mi je da mogu reći da su u Upravi KentBanke jednako zastupljene i žene i muškarci, a na menadžment pozicijama imamo 40% žena. Naravno, iza svakog priznanja stoji puno rada i truda te koristim priliku da se zahvalim cijelom timu i čestitam im, jer su dobri poslovni rezultati koje ostvarujemo naš zajednički uspjeh.

image

Aleksandra Cvetković, članica Uprave KentBank

MBA Croatia inače svake godine zahvaljuje i svojim donatorima, pa su priznanja za donacije u 2022. godini, ali i za cjeloživotni doprinos, primili:

➡ brončano odličje: Aircash, Pro Grupa, Alenka Pevec Radović, Mastercard, Tokić i Krešimir Ćurković;

➡ posebno godišnje priznanje: Ognjen Bagatin, Krešimir Profaca i Valamar.

Kao i prethodnih godina, MBA Croatia Gala večer imala je i edukativni karakter. Krešimir Profaca, aktualni predsjednik Udruge, održao je uvodno predavanje o radu udruge, kao i o njezinoj posebnoj ulozi u promicanju vrijednosti u društvu, kao što su etičnost, integritet, odgovornost, izvrsnost, znanje i znatiželja, marljivost i inkluzivnost.

Glavno predavanje održao je lider agrotehnološke tvrtke Agrivi Matija Žulj, s vrlo aktualnom temom kvalitete, zdravstvene utemeljenosti i pravilne raspodjele hrane na Zemlji te fokusom na zelenim top temama današnjice, bioraznolikosti i održivosti.

MBA Croatia je organizacija akademski obrazovanih stručnjaka koji pohađaju ili su završili neki od MBA studija. U smislu uzora, pronalaze ih u vrhunskim svjetskim programima koji imaju cijele odjele zaposlene samo za komunikaciju i brigu o svojim alumnijima. Cilj im je postići kvalitetu u brizi za sve MBA-ovce u Hrvatskoj kako bi nastavili svoj razvoj, ali i imali prilike dati svoj društveni doprinos zajednici. Broj članova udruge iz godine u godinu raste. Mogućnost članstva proširili su i na sve poslovne ljude, koji nisu nužno završili MBA program, ali ih zanima nadograđivanje novih znanja i povezivanje s ostalima u srednjem i visokom menadžmentu. Više o udruzi možete saznati ovdje.

Linker
25. travanj 2024 07:37