HH HH

FILORGA predstavila novi eliksir za intenzivno pomlađivanje

U STAN KONCEPT-u na adresi Vodovodna 12 u Zagrebu, FILORGA je održala intimnu večeru pod svijećama i u (pred)blagdanskoj atmosferi predstavila novi eliksir za intenzivno pomlađivanje – GLOBAL-REPAIR ADVANCED ELIKSIR.

U STAN KONCEPT-u na adresi Vodovodna 12 u Zagrebu, FILORGA je održala intimnu večeru pod svijećama i u (pred)blagdanskoj atmosferi predstavila novi eliksir za intenzivno pomlađivanje – GLOBAL-REPAIR ADVANCED ELIKSIR.

FILORGA nam baš sad u prosincu (rekli bismo u pravo vrijeme) donosi izniman kozmetički proizvod koji objedinjuje učinkovitost seruma s hranjivom snagom ulja. Tako da GLOBAL-REPAIR ADVANCED ELIKSIR pomaže u borbi protiv 10 glavnih znakova starenja kože čime zasigurno postaje sjajan suputnik u svakodnevnici tijekom cijele godine, a posebno sad zimi i uslijed (pred)blagdanskog tempa.

image

John Pavlish

Novi „zlatni eliksir“ bio je sjajan povod za FILORGA „zlatnu večeru“ pa da okupljene beauty entuzijastice i zaljubljenice u dermokozmetiku uživaju u francuskim delicijama i atmosferi kako bi ju inače doživjele u nekom od pariških stanova. Autor projekta STAN KONCEPT, Hrvoje Vukov, tako je pripremio sve za gastronomski užitak i putovanje okusima i mirisima u Pariz, a u ime brenda FILORGA Ana Valjo okupljenima je predstavila novi proizvod.

image

John Pavlish

GLOBAL-REPAIR ADVANCED ELIKSIR obnavlja kožu na 3 nivoa: na razini stanice, strukturalno i površinski. Za učinkovitost, oslanja se na formulu koja kombinira napredne sastojke: 1) na razini stanici – biljni ekstrakt drvo života – prevenira i odgađa stanično starenje; 2) strukturalno – lakesis ulje – stimulira porizvodnju kolagena; 3) površinski – patentirani obnavljajući faktor – obnavljaju lipidni cement. Njegova lagana tekstura, koja se brzo upija i ne masti kožu, prožeta je dragocjenim uljima bogatim omegama 3-6-9, a osjetljivoj koži pruža osjećaj ugode. Upravo mješavina skupocjenih ulja i ceramida dovodi do revitalizacije i hranjenja kože, a ekstrakt damašćanske ruže pruža blistavost. Za regeneraciju stanica i elastičnost u formulaciji je andiroba ulje dok ekstrakt sjemenki sezama smanjuje dubinu bora.

image

HH HH

image

HH HH

image

HH HH

FILORGA je na „zlatnoj večeri“ okupila žene koje su se kroz različite životne trenutke uvjerile u učinkovitosti formulacija iz njihovog laboratorija, a neke od njih već su se i u fazi testiranja noviteta pak uvjerile da uz novi FILORGA GLOBAL-REPAIR ADVANCED ELIKSIR iz dana u dan, im koža postaje čvršća i zategnutija, vidljivo revitalizirana i pomlađena. Tako je i Lejla Filipović naglasila iznimno zadovoljstvo korištenja FILORGA noviteta i privilegiranost da je među prvima u Hrvatskoj unazad par tjedana imala priliku ga isprobavati.

image

HH HH

Uz nekoliko kapi nanesenih na lice, vrat i dekolte ujutro i navečer, i vi ćete biti oduševljeni novim GLOBAL-REPAIR ADVANCED ELIKSIROM koji će intenzivno pomladiti kožu i dati vam dodatno samopouzdanje.

Linker
29. travanj 2024 08:57