FOREO
New range launch

Foreo otkriva novu Bear 2 kolekciju u Hrvatskoj

FOREO, švedski beauty-tech gigant, danas u Hrvatskoj otkriva svoju najnoviju FOREO BEAR 2 kolekciju u potpunosti posvećenu definiranju, toniranju i neinvazivnom face-liftingu kao i liftingu – ‘drum rolls’- kontura tijela, očiju i usana.

Nova kolekcija FOREO BEAR 2 uređaja nudi neinvazivne lifting tretmane za koje je klinički dokazano da značajno smanjuju bore i sitne linije, te da poboljšavaju čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja.

S 4 raznovrsna i revolucionarna tipa mikrostruje, najjačom snagom na tržištu, kao i s patentiranim T-Sonic pulsacijama, ovi nenadmašivi uređaji stimuliraju prirodne procese lica i tijela kako bi omogućili dugovječne, neinvazivne anti-ageing i anti-cellulite rezultate s največom učinkovitosti bez boli i bez perioda oporavka.

Svjetsko tržište za beauty-tech uređaje sa mikrostrujom, procjenjeno je na 372,9 milijuna dolara u 2022. s predviđenom složenom godišnjom stopom rasta (CAGR) od 7,3% od 2023. do 2030. Ovaj eksponencijalni rast posljedica je sve večeg broja stručnjaka za ljepotu koji paze na novu tehnologiju, sve večeg interesa potrošača za rješenja protiv starenja i sve snažnijeg utjecaja društvenih mreža u ovoj kategoriji.

Sjeverna Amerika dominirala je svjetskim tržištem mikrostrujnih tretmana za lice s udjelom prometa od 36,2% u 2022. Slijedi Europa s procijenjenim rastom prometa od +7,8% u nadolazećim godinama.

FOREO se uvijek bavio inovacijama i predstavljanjem novih revolucionarnih tehnologija. Uz sve veći fokus tržišta na anti-age tretmane, odlučili smo povećati naše ulaganje u istraživanje i razvoj i s time još više podići standarde stvarajući BEAR™ 2 - naš napredni mikrostrujni uređaj koji pruža tretmane s 4 različite vrste mikrostruja. Tretmani su sada više ciljani i naši korisnici mogu u potpunosti prilagoditi svoje tretmane svojim potrebama i željama kako bi brže postigli željene rezultate“, komentira Igor Spina, generalni direktor FOREO Južne Europe.

image
FOREO BEAR

FUNKCIONALNOST I BLAGODATI TRETMANA S MIKROSTRUJOM

Tretmani mikrostruje aktivni su na dijelovima koje tradicionalni skincare ne može dosegnuti: mišići. Toniranjem donjeg dijela mišićnog tkiva, koža iznad poprima glađi i podignutiji izgled, te je poboljšana u pogledu bora i sitnih linija.

ATP – ili adenozin trifosfat – je organski spoj koja služi kao stanična energija našega tijela: upravo zato ima ključnu ulogu u većini staničnih procesa, uključujuči i one povezane sa starenjem.

Kako starimo, može se smanjiti produkcija ATPa u našim stanicama, rezultirajući redukcijom stanične energije. Pad razine ATPa može utjecati na učinkovitost staničnih procesa i dovesti do redukcije cjelokupnih staničnih funkcija. Stanice bi zbog toga mogle postati manje sposobne za popravljanje štete, održavanje njihovih optimalnih funkcija i obranu od stresnih faktora.

Dokazano je da mikrostruja povećava koncentraciju ATPa u stanicama za 400% - potičući proizvodnju esencijalnih strukturalnih proteina kao što su kolagen i elastin za borbu protiv znakova starenja kao što su bore.

image
FOREO SUPERCHARGED

FOREO BEAR 2 – 429 EUR

Pozdravljamo FOREO BEAR 2, prvi na svijetu medicinski uređaj sa Anti-Shock sistemom™ i 4 revolucionarna tipa mikrostruje koji je odobren od strane FDA. Podiže i učvršćuje mišiće lica, revitalizira i zaglađuje kožu, oblikuje i preoblikuje lice: neinvazivno, sigurno i bezbolno.

Klinički je dokazano da ovaj revolucionarni beauty-tech uređaj značajno poboljšava duboke bore i sitne linije, čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja.

Uistinu, 95% korisnika izvješćuje o mlađem izgledu lica i podignutim jagodicama, dok 93% izvješćuje o opuštenju mišića i suzbijanju naoticanja. Također, 98% korisnika izvješćuje o zdravijoj, svijetlijoj, zategnutijoj i nahranjenoj koži, dok 90% primjećuje poboljšanje pigmentacije i pora.

GLAVNE ZNAČAJKE I BENEFITI FOREO BEAR 2 UREĐAJA

  • TONIRA, PODIŽE I OBLIKUJE LICE

FOREO BEAR 2 koristi do 680 uA mikrostruje kako bi tonirao 69 mišića lica i vrata za definiranije i punije lice.

  • POBOLJŠAVA NABORE I OBEŠENU KOŽU

Pokazalo se da mikrostruja poboljšava stvaranje kolagena i elastina u koži, za učvršćivanje kože, te borbu protiv bora i sitnih linija.

  • SMANJUJE OTICANJE

Masaža T-Sonic™ pulsacijama poboljšava limfnu drenažu, pomažući kod smanjenja nakupljanja vode i eliminiranja toksina, na taj način smanjuje oticanje.

  • SJAJNA, ZDRAVA I NAHRANJENA KOŽA

Ovaj jedinstveni uređaj stimulira mikrocirkulaciju i napunjuje kožu tako što opskrbljuje stanice kisikom i potrebim nutrijentima ubrzavajući proces regeneracije kože, ujednjačavajući pigmentaciju i povećavajući sjaj.

image
FOREO BEAR 2 eyes

4 REVOLUCIONARNA TIPA MIKROSTRUJE

FOREO BEAR 2 je jedini mikrostrujni beauty-tech uređaj na svijetu sa ne manje od 4 brand ekslukzivna tipa mikrostruje. Svaki nudi specifične dobrobiti i implementirani su kroz video tretmane u FOREO For You aplikaciji za najbolje rezultate:

  • Advanced Microcurrent™ - Neprekidna mikrostruja za stimulaciju i učvršćivanje mišića.
  • Lifting Microcurrent™ - Ponavljajuće oscilacije od niske do visoke frekvencije nježno vode mišiće da se prirodno podignu, za isklesan i redefiniran izgled.
  • Tapping Microcurrent™ - Brzi i kratki valovi mikrostruje prolaze kroz gornje dijelove kože za svjetliji i podignuti izgled.
  • Sculpting Microcurrent™ - Usmjerava mikrostruju dublje u mišiće lica kako bi ih efektivnije tonirala, dajući im čvrst i redefiniran izgled.
image
FOREO BEAR

5 TIPA MASAŽA T-SONIC PULSACIJA

FOREO BEAR 2 ima čak 5 tipova masaža T-Sonic™ pulsacijama, kao što su naprimjer transdermalne pulsacije, a svaka ima svoje jedinstvene dobrobiti.

image
FOREO BEAR
  • Masaša limfne drenaže – Stimulira cirkulaciju limfnih tekućina, te je odlična za područje očne konture i čeljusti.
  • Masaža dubokog tikiva – Koristi duboki pritisak kako u sporijim intervalima da olakša napetost mišića lica: idealna za obraze i područje iznad čeljusti.
  • Masaža točaka napetosti – Koristi izmjenjujuće razine pritiska da olakša napetost u mišićnom tkivu, a savršena je za područje vrata.
  • Shiatsu masaža – Koristi pulsacijski pritisak kako bi potakla emocialni i tjelesni mir, te ublažila umor. Odlična za područje čela i sljepoočnica.
  • Refleksološka masaža – Primijenite nježan ili čvrst pritisak za opuštanje ili za vraćanje optimalne razine energije. Savršena za područja između obrva i okolo usana.

‘IN-APP’ TRETMANI SA VIDEO PRIKAZOM

FOREO BEAR 2 nudi raznovrsne unaprijed programirane i prilagodljive tretmane unutar aplikacije, a troje možete pratiti pomoću videa. Tretmani kombiniraju različite tipove mikrostruje i mazaše za poboljšane rezultate kao nikada prije:

  • Total Facial KnockoutVisoko intenzivni trening gimnastike lica za zategnuto i oblikovano lice u samo par minuta.
  • Gentle V-Shape Yoga – Uzmite duboki udah, opustite svoj um i prepustite se nježnom treningu inspiriranim yogom koji učuršćuje kožu vrata i čeljusti za prirodno oblikovan V, ovalan izgled.
  • Contour Cardio – Targetirana rutina za pomoć u redukciji sitnih linija okolo usana, uistovremeno oblikovajući obraze.

NAJNOVIJA GENERACIJA - ANTI-SHOCK SYSTEM™ 2.0

FOREO BEAR 2 može se pohvaliti sa novom i poboljšanom verzijom Anti-Shock sistemaTM, patentirane ekskluzivne tehnologije FOREO uređaja. U prvoj fazi korištenja (0.15 sekundi), metalne sfere FOREO BEAR 2 uređaja dolaze u doticaj s kožom a mikrostruja se postupno pojačava kako bi se izbjegli potencijalni električni šokovi. Dok u svojoj drugoj fazi (0.10 sekundi) uređaj mjeri stupanj vlažnosti i suhoće kože brzinom od 200 puta u sekundi kako bi odredio njezin trenutni otpor. Napokon, u trećoj fazi, FOREO BEAR 2 blago prilagođava mikrostruju odabranom intenzitetu koji najbolje paše svakom milimetru kvadratnom tretiranog područja kože. Svaki puta kada metalne sfere izgube kontakt s kožom proces se ponovlja od početka za najbolju preciznost i sigurnost.

FOREO BEAR 2 body – 329 EUR

ZBOGOM CELULITU! Još jedna velika vijest kod ove inovativne tonirajuće kolekcije je lansiranje najnovijeg FOREO BEAR 2 body, revolucionarnog uređaja osmišljenog da preoblikuje, učvrsti i revitalizira tijelo.

Klinički je dokazano da znatno poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, kao i pojavu bora, FOREO BEAR 2 tonira, učvršćuje te oblikuje kako bi zagladio izgled celulita na bedrima, stražnjici, rukama i abdomenu, zahvaljujući njegovoj patentiranoj tehnologiji napredne mikrostruje, mikrostruje za oblikovanje i masaže T-Sonic pulsacijama.

GLAVNE ZNAČAJKE I BENEFITI FOREO BEAR 2 body UREĐAJA

TONIRA I OBLIKUJE SILUETU

FOREO BEAR 2 body koristi do 960 uA mikrostruje za toniranje mišića vašeg tijela za oblikovaniju i čvršću siluetu.

SMANJUJE IZGLED CELULITA

Masaža mikrostrujom u kombinaciji s T-Sonic pulsacijama poboljšava izgled celulita na način da pojačava limfnu drenažu kako bi dosegla tekućinu koje se akumulira u džepićima kolagena i rasprostranjuje naslage masnoće.

ZAGLAĐENA I TONIRANA KOŽA

Klinički je dokazano da mikrostruja pojačava proizvodnju kolagena i elastina kako bi zategnula kožu i zagladila izgled bora.

ZDRAVA I SJAJNA KOŽA

FOREO BEAR 2 body stimulira mikrocirkulaciju krvi tako što dovodi kisik i potrebne nutrijente do stanica, ubrzavajući procese obnove kože, izjednačavajući pigmentaciju i potičući zdraviji i sjajniji izgled kože.

FOREO BEAR 2 eyes & lips – 219 EUR

Nova kolekcija uključuje inovativni FOREO BEAR 2 eyes & lips fokusiran na toniranje i anti-ageing područja konture očiju i usana, zajedno sa pripadajućim konduktivnim serumom: brendu novom FOREO SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster.

Hiper-ciljani i ultra-učinkoviti FOREO BEAR 2 eyes & lips klinički dokazano smanjuje pojavu sitnih linija, bora i natečenosti oko očiju, te puni i redefinira područje oko usana zahvaljujući tehnologijama ‘Lifting’, ‘Tapping’ mikrostruje i masaže T-Sonic pulsacijama. Uređaj dolazi sa punjivom kapsulom za lakšu uporabu konduktivnog seruma.

GLAVNE KARAKTERISTIKE I BENEFITI FOREO BEAR 2 eyes & lips UREĐAJA

UČVRŠĆUJE I ZAGLAĐUJE

FOREO BEAR 2 eyes & lips koristi do 270 uA mikrostruje za učvršćivanje i toniranje mišića lica te podizanje razine kolagena i elastina, učvršćujući kožu i smanjujući pojavu sitnih linija i bora okolo očiju i usana.

VLAŽI USNE I PODIŽE POGLED

Kombinirajuća masaža mikrostruje i T-Sonic pulsacija, vlaži tkivo stimulirajući mikrocirkulaciju, na taj način naglašava usne i podiže pogled.

SMANJUJE PODOČNJAKE I NAOTICANJE

FOREO BEAR 2 eyes & lips poboljšava limfnu drenažu, smanjujući nakupljanje vode i poboljšava eliminaciju toksina, smanjujući podočjake i naotečenost.

SJAJNA I ZDRAVA KOŽA

Stimulirajući mikrocirkullaciju, FOREO BEAR 2 eyes & lips dovodi kisik i potrebne nutrijente do stanica za ubrzavanje procesa obnove kože, izjednačavajući pigmentaciju i poboljšanju sjaja.

KONTUKTIVNI SERUM ZA OČI I SUNE

FOREO BEAR 2 eyes & lips u kombinaciji sa svojim dermatološki testiranim konduktivnim serumom: FOREO SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Booster. Hiper-konkentrirani, veganski, cruelty-free i s čistom formulom, te s 95% prirodno dobivenih sastojaka, uključujući kafein i antioksidanse ekstrakta brusnice, hidrantnu ružinu vodicu, učvršćujući niacinamid i vitamin B5. Njegova premium formula je brzo upijajuća i sadrži čestice koje reflektiraju svijetlo te instantno posvijetljuju područje oko očiju i naglašavaju usne.

Nova kolekcija također sadrži i FOREO BEAR 2 go (299 EUR) , mali uređaj savršen za putovanja i ‘on-the-go’ život.

Novu FOREO BEAR 2 kolekciju možete pronaći na foreo.com, te kod službenih partnera: ROXBeauty, Douglas, Martimex, TehnoMag

Linker
27. travanj 2024 12:19