Foto: Press
EKSLUZIVNO U CINESTARU

"Havana Moon" - povijesni koncert velikih The Rolling Stones

Legendarni The Rolling Stones su u ožujku ove godine održali povijesni besplatni koncert na Kubi. Ovaj koncert epskih razmjera pod nazivom ”Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba” biti će prikazan premijerno u najboljim kinima diljem svijeta u petak, 23. rujna u 20:00 sati te će se moći vidjeti samo tu jednu večer.

Hrvatski gledatelji moći će pogledati ovaj jedinstveni koncert ekskluzivno u CineStar kinima, stoga rezervirajte 23.rujan za rock’n’roll spektakl, ponesite se energičnom atmosferom nezaustavljivih Stonesa i zajedno s 1,2 milijuna ushićenih fanova zapjevajte njihove najveće hitove.

Rolling Stones su na sceni su više od pola stoljeća, što ih čini jednom od najdugovječnijih rock skupina svih vremena. Njihove pjesme ostavile su neizbrisiv trag urezan u povijest glazbe, a sa svojim prepoznatljivim bluesy rock’n’roll taktovima i nevjerojatnom karizmom na pozornici, ali i izvan nje, redefinirali su muziku 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća i postavili standarde za sve ostale rock bendove koji su se pojavili na sceni nakon njih.

U ožujku ove godine, Stonesi su održali povijesni besplatni koncert na Kubi, gdje su nastupali prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Impresivan broj od čak 1,2 milijuna ljudi pjevalo je uglas neke od najvećih hitova popularnih Stonesa, poput ”Angie”, ”Satisfaction”, ”Paint it Black” i mnogih drugih.

Foto: Press

”Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba” prvi je u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina i u najudobnija sjedala u gradu. U sezoni 2016./2017. imat ćete priliku vidjeti live prijenose najboljih svjetskih opernih i baletnih izvedbi iz Royal Opera House-a, jedne od najpoznatijih svjetskih pozornica s vrhunskom produkcijom, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svjetskih izvođača.

Ulaznice možete kupiti putem službene internetske stranice.

Linker
23. rujan 2023 03:10