udovoljava svim potrebama

Hyundai i20: Idealan automobil za svaki tip žene

Idealan suputnik u svakodnevnom životu stigao je u obliku novog Hyundai modela i20: kompaktan i multifunkcionalan automobil odgovara svim potrebama dama različitih profila.

Užurbana mama

Dnevni raspored svake mame podređen je njezinom najvećem blagu - djetetu, a to podrazumijeva dobru preraspodjelu obaveza. Između odlazaka u vrtić ili školu te večernjih izvanškolskih aktivnosti, bit će potrebno otići na tržnicu ili obaviti kupovinu dnevnih potrepština.

Sve te obaveze često podrazumijevaju cjelodnevni boravak u autu: kompaktan Hyundai i20 s dovoljno velikim prtljažnikom, petero vrata i prostranim stražnjim sjedalima ima dovoljno prostora da zadovolji potrebe zahtjevnog dnevnog ritma. Za svaku mamu sigurnost u automobilu je najvažnija i zato ovaj model odlikuju sigurnosne dječje brave na stražnjim vratima, uporište za sjedalicu, automatsko zaključavanje u vožnji te automatsko otključavanje u slučaju sudara, predzatezači prednjih i stražnjih pojasa, a tu je i zvučni signal nevezanosti pojasa sprijeda i straga.

Avanturistica

Bilo da se radi o vikendu u planinama ili odlasku na more svi planovi se uz model i20 ostvaruju bez problema. Oprema za planinu i boravak u prirodi s lakoćom mogu ispuniti prostran prtljažnik, a onaj najljepši dio za avanturisticu postaje ugodna i sigurna vožnja uz elektronski nadzor stabilnosti vozila.

U slučaju neočekivanih uvjeta na cesti tu je sustav protiv blokiranja kotača kod kočenja, sustav pomoći pri kretanju uzbrdo te pojačivač sile kočenja, a u svakom prtljažniku nalazi se pričuvni kotač smanjenih dimenzija. Radio i MP3 uređaj s dva visokokvalitetna zvučnika učinit će svaki kilometar u nepoznato i glazbeno uzbudljivim.

Poslovna žena

Obaveze moderne poslovne žene podrazumijevaju brojne sastanke i putovanja, ali i nameću potrebu da bude dotjerana u svakoj prilici. U tom slučaju automobil postaje kuća na kotačima, a model i20 dovoljno je komotan i prostran da udovolji svim zahtjevima.

Prtljažnik i stražnji dio auta postaju ormar iz kojeg uvijek može izvući rezervnu kombinaciju za poslovni sastanak ili cocktail druženje dok u prednjem dijelu automobila može odložiti "set za preživljavanje": termosicu za kavu te laptop i mobitel s pripadajućim punjačima. Kako bi ruke uvijek ostale na volanu dok odgovara na brojne poslovne pozive tu je Bluetooth s kojim je moguće bežično spajanje na telefon.

Sportski tip

Zdrav život i ljubav prema sportu zahtijevaju okretan i kompaktan automobil s kojim odlasci na treninge postaju užitak.

Dinamičnom životu svake zaljubljenice u sport Hyundai i20 odgovara svojom veličinom jer u prtljažnik stane sportska oprema dok na predviđene držače može odložiti termosicu s vodom prilikom vožnje. Bilo da se radi o kraćoj ili dužoj udaljenosti model i20 je siguran automobil spreman na sve uvjete sa sustavom upravljanja nadzorom stabilnosti vozila.

Gradska šminkerica

Sastanak s prijateljicom, izmjena novosti uz šalicu kave i dobar shopping najslađi su rituali svake gradske šminkerice, a sunčane subote su kao stvorene za to.

Malen, okretan i kompaktan Hyundai i20 je idealan automobil za dinamičan odlazak u grad. Svojom veličinom ne predstavlja problem prilikom traženja parkinga, unutrašnji prostor je dovoljno velik za dodatne stvari i još troje suputnika, a elegantan vanjski dizajn uz tonirana stakla privlače poglede.



Linker
20. travanj 2024 15:47