Danijel Berković

Inspirirajte se matching kombinacijama iz Replaya: Ova obuća i modni dodaci skladno pristaju jedno uz drugo!

U jesenskom i zimskom periodu esencijalni komadi su topla i udobna kožna obuća, a modeli koji su najpoželjniji su visoke i niske gležnjače. Iako su iznimno popularne chelsea čizme, nemoguće je zanemariti i robusne modele s platformom koje i dalje plijene pažnju svojim jednostavnim, a stylish izgledom. Ako volite jednostavne komade, kada vrijeme to dopusti, čizme zamijenite tenisicama ili mokasinkama, a obuća koja dominira u svakom periodu su tenisice nešto debljeg potplata sportskog i casual izgleda te mokasinke s platformom zanimljivih detalja i ukrasa.

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Kako svaka obuća treba i prikladan modni dodatak, muškarci će često posegnuti za ruksakom, dok će žene prigrliti nešto manje, ali estetski privlačnije torbe poput bucket modela, mikro torbica i torbi na rame. Ovakve trendsetterske komade pronašli smo u kolekciji talijanskog brenda Replay koji nas je ponovno oduševio modernim torbama kvalitetne izrade i suvremenog dizajna, a u nastavku vam donosimo i nekoliko kombinacija koje možete nositi svaki dan, na posao ili u ležerne večernje izlaske.

Kožni modeli za sve prilike

Koža je vrlo cijenjen materijal koji se od davnina smatra bezvremenskim, a obuća napravljena od kože nosiva je u svim godišnjim dobima iako ju češće biramo nositi tijekom hladnijih vremena. Kožne čizame i tenisice nosive su uz formalnu i neformalnu garderobu, a sjajno upotpunjuju korporativna izdanja kao i ona svakodnevna. U muškom dijelu Replay kolekcije oduševit će vas bogata ponuda obuće, a glavni fokus su chelsea modeli u crnoj i boji konjaka kao i čizme na vezanje koje skladno koketiraju s opuštenim, oversized siluetama odjeće koje su karakteristične za nešto urbanije lookove. Ako čizme nisu vaš „cup of tea“ naš prijedlog je da ih zamijenite tenisicama, sportskog ili casual prizvuka, a upotpunite ruksakom ili torbom preko ramena.

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Debeli potplati su ponovno must have!

Nosimo ih već nekoliko sezona, a one i dalje ne silaze s modnog trona – da, riječ je o atraktivnim čizmama prepoznatljivog chunky potplata koje godinama bezbrižno nose titulu must have zimske obuće. Od gležnjača na vezanje s krznenim punjenjem pa sve do chelsea modela i onih koje neodoljivo podsjećaju na buce, u Replay ponudi za žene pronašli smo obuću za svačiji modni ukus i stil.

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Niske gležnjače koje dolaze u nekoliko varijanti, od jednobojne klasike do efektnih dvobojnih modela, sjajno će funkcionirati s jeans komadima, traper haljinama i suknjama dok će se nešto viši modeli najbolje uklopiti s romantičnim kombinacijama poput boho haljina i voluminoznih suknji, a upotpunjene s mikro torbicom okruglog ili „moon“ oblika dobit ćete look koji neće proći nezapaženo!

Večernji look rokerskog štiha

Iako dominiraju u proljeće, modne influencerice i tijekom jeseni obožavaju nositi ravne cipele poput mokasinki, posebice uz tople vunene čarape i najlonke. Odličan su izbor za večernje kombinacije kada želite postići taj odvažan rock-glam look, a naš prijedlog je da ih kombinirate uz mini haljine od kože koje prate figuru ili uz traper i suknje „college“ estetike. S obzirom na to da su same po sebi efektne najbolje će pristajati uz mikro torbe, a naš favorit je mala Replay torba bucket izgleda. Ako ste više ljubiteljica klasike i elegancije, vaš siguran izbor bit će cipele na petu koje čine dobitnu kombinaciju s nešto većim i jednostavnijim modelima torbi poput torbi na rame.

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Šarmantnu obuću i modne dodatke zanimljivih detalja pronaći ćete u svim Replay trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku kao i na službenom Replay web shopu.

Linker
05. svibanj 2024 06:31