Iskoristite 20% u svim C&A trgovinama

U subotu, 26.09.2020. samo u Gloria IN časopisu pronađite poklon bon za 20% popusta na žensku kolekciju. Poklon bon vrijedi od 26. do 28.09.2020. u svim hrvatskim C&A trgovinama.

U subotu, 26.09.2020. samo u Gloria IN časopisu pronađite poklon bon za 20% popusta na žensku kolekciju. Poklon bon vrijedi od 26. do 28.09.2020. u svim hrvatskim C&A trgovinama.

Ugrabite svoj popust i pronađite svoj omiljeni odjevni predmet u C&A. Budimo ukorak s modom živeći ono u što vjerujemo u svakoj životnoj dobi i izgledajmo dobro čineći dobro – iz sezone u sezonu. Vrijeme je da isprobamo novi pristup proizvodima nadahnuti našim inovativnim izvorima. Vrijeme je da održivost postane novo normalno.

Vrijeme je da se nosi promjena koju želimo vidjeti u svijetu. Vrijeme je. #wearthechange

Wear the Change, glavna krilatica koja je povezana s našim naporima za postizanje održivosti u prošlosti, a sada je obećanje naše robne marke – tako nastojimo podići održivost na višu razinu. Ta se promjena odnosi na naš asortiman, ali isto tako odražava društvene, kulturne i ekološke promjene te način na koji se robna marka razvija i prilagođava novim dostignućima. Cilj je ovog pristupa razviti bolje proizvode za naše kupce i, što je jednako važno, pozitivno utjecati na živote naših zaposlenika i radnika u zemljama gdje se stvaraju proizvodi.

Održivost jest i uvijek će biti srž svega što činimo i želimo da krilatica naše robne marke odražava ono što želimo postići.

Kampanjom Wear the Change obećavamo kvalitetu, uključivost, odličnu vrijednost za cijenu, moderan izgled i ubrzanje rada na održivosti. C&A predstavlja savršen izbor za pozitivne ljude koji uživaju u životu, autentični su, moderni i raznoliki, oslanjaju se na međuljudske odnose i nadahnjuju se vrijednostima, ne pristaju na kompromise u pogledu održivosti. „Wear the Change” predstavlja sve to – za bolje danas, a posebice za bolje sutra.

Naravno, naše održive proizvode i dalje možete prepoznati na prvi pogled – jednostavno potražite zelene oznake koje objašnjavaju odgovarajuće aspekte održivosti.

Linker
02. svibanj 2024 20:04