GORAN ČIŽMEŠIJA/STYLE:SECONDS

Jesenski trendovi - od tenisica do čizama: evo što nosimo ove jeseni iz Replaya!

Polako smo zakoračili u jesen što znači da je pred nama nova modna sezona koja donosi nove modne trendove i naravno, priliku za osvježenje garderobe. Ove sezone, naglasak je na odvažnim i oversized siluetama koje je teško zamisliti bez prikladne obuće, a najviše se ističu moderne, sportske tenisice za svaki dan kao i biker čizme s debelim potplatom koje već nekoliko sezona ne silaze s modnog trona. Oni koji se vole držati klasike, neće pogriješiti s jednostavnim modelima minimalnih detalja, a dok se pripremate za hladnije dane i obnovu jesenske kolekcije, inspiraciju potražite u novoj kolekciji prepoznatljivog talijanskog brenda Replay koji nas svake sezone ponovno oduševi svojim autentičnim i urbanim modelima obuće koje nosimo u svakoj prilici.

Streetwear modeli tenisica

Kada se prvi put pojavio na modnoj sceni, streetwear je odmah postao ultimativni modni smjer za kojim su poludjeli mnogi, a obuća koju zagovora su urbani modeli tenisica pomalo sportskog izgleda koji sjajno funkcioniraju s gotovo svim kombinacijama, od casual jeans komada do chino hlača, trenirki, haljina i suknji. Ove sezone posebno se ističu niski i visoki modeli tenisica obogaćeni vibrantnim detaljima i bojama, a u Replay kolekciji jesenske obuće pronašli smo nekoliko favorita koje će zaintrigirati ženski, a i muški dio publike. Ako više volite moderan, retro izgled nećete pogriješiti s dvobojnim kožnim modelima tenisica s debelim potplatom koje su savršena opcija za svakodnevna chic izdanja. Oni koji više cijene ležeran izgled i udobnost, zaljubit će se u Replay tenisice sportskog izgleda, a za odvažna izdanja izaberite one s popularnim detaljima poput šljokica ili printa logotipa.

image
GORAN ČIŽMEŠIJA Ž/STYLE:SECONDS
image
GORAN ČIŽMEŠIJA/STYLE:SECONDS

Ove jeseni nosimo i sportske tenisice

Kultni trend „tatinih tenisica“, odnosno tenisica sportskog i udobnog izgleda, ponovno se u punom sjaju vratio na modnu scenu, a za njim su poludjeli svi zaljubljenici u modu. Iako su ih 90-ih nosili tate i djedovi na trčanje, sada ih svakodnevno nose modni influenceri diljem svijeta, a njihova rekordna popularnost natjerala je i mnoge poznate brendove da izbace svoju verziju istoimenih tenisica. Tom trendu pridružio se i Replay, čiji su nas sportski modeli obuće oduševili na prvu. Replay tenisice sportskog prizvuka dolaze u nekoliko klasičnih nijansi poput crne, sive i plave, a odlično funkcioniraju s relaxed jeans modelima i predimenzioniranim basic majicama i košuljama.

image
GORAN ČIŽMEŠIJA/STYLE:SECONDS

Chunky čizme za dnevne i večernje prilike

Bez obzira na to jeste li u potrazi za novim modelima kojima ćete osvježiti svoju jesensku garderobu ili vas samo zanima koji će trendovi dominirati kada su u pitanju čizme, mi vam donosimo ovogodišnje must have modele iz Replaya, a sjajna vijest je da ih možete nositi od jutra do mraka.

image
GORAN ČIŽMEŠIJA/STYLE:SECONDS
image
GORAN ČIŽMEŠIJA/STYLE:SECONDS

Chunky ženske čizme robusnog potplata i ove sezone najomiljenije su među trendsetterima, a sada su dobile i svoju inačicu na visoku petu. Gležnjače sjajnog efekta s platformom, dolaze u nježnoj bež i crnoj boji, a sjajna su opcija za večernje izlaske. Ako želite cool streetstyle look tijekom dana odličan odabir su chunky modeli čizama, a za večernju varijantu nadogradite ih gležnjačama na petu.

Obnovite svoju jesensku kolekciju obuće atraktivnim modelima koji vas čekaju u svim Replay trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku kao i na službenom Replay web shopu!

Linker
27. travanj 2024 09:39