Philips

Kako napraviti savršen curtain bangs? Saznajte uz savjete Mirne Barišić iz Karmell Ateliera!

Ususret blagdanskim eventima, brojnim događanjima i izlascima sigurno ste u potrazi za novim frizurama i outfitima.

Mirna Barišić iz Karmell Ateliera i Philips SenseIQ donose vam savjete kako možete sami kod kuće savršeno napraviti popularne curtain bangs, šiške - zavjese koje lijepo pristaju uz lice i daju svakoj frizuri jedan poseban glam efekt.

Odrezane oko visine oka, lagano razmaknute u stranu, daju retro štih koji čini popriličnu promjenu na licu, uokvirujući ga i dajući mu svježi izgled. Curtain bangs doista pristaju svim oblicima lica jer će primjerice skratiti duguljasto lice, suziti okruglo, ublažiti linije četvrtastog lica ili dati šarm ovalnom obliku.

image
Philips
image
Philips
image
Philips

Kako ih jednostavno napraviti kod kuće, saznajte u nekoliko koraka uz Mirnu & Philips SenseIQ:

- Za početak potreban vam je fen koji ima dovoljnu jačinu, a opet je prilagođen za kućnu upotrebu svih koji nisu profesionalni frizeri. U ovom slučaju Mirna koristi Philips SenseIQ fen koji zahvaljujući svojoj pametnoj tehnologiji čuva kosu od isušivanja;

- Zatim trebate okruglu četku, po mogućnosti onu od prirodne dlake;

- Prilikom sušenja kose, posebno odvojite šiške na prednjoj strani glave, stavite na fen nastavak za stiliziranje i podijelite unaprijed odvojene šiške u još dvije dodatne sekcije;

- Svaku sekciju šiški zasebno omotate oko okrugle četke i sušite uz opciju fast u suprotnom smjeru od rasta kose;

- Ponovite postupak 1-2 puta sve dok šiške savršeno ne padnu uz lijevu i desnu stranu lica.

Pogledajte i video tutorijal

Sigurno ste čuli za izreku – „Invest in your hair it‘s the crown you never take off“ – ona najbolje oslikava zašto je zdrava, sjajna i lijepa kosa čežnja mnogih žena. Kosa je simbol ženstvenosti i ljepote, njom izražavamo svoje mišljenje i stav, a vrlo često utječe i na naše raspoloženje.

Zagrebačka hair stilistica Mirna Barišić, vlasnica Karmell Ateliera, već duže vrijeme kod kuće koristi Philips SenseIQ fen te ga rado preporučuje svojim klijenticama, “Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome. Samim time čuva prirodu vlažnost kose i čini ju lijepom i zdravom”, kaže Mirna Barišić.

Philips SenseIQ je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji djeluje u dva smjera: prilikom sušenja kose štiti je od oštećenja, ali i primjenjuje optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo što kraće. Ovo je sušilo koje se prilagođava svakoj kosi, za personalizirano iskustvo sušenja, osjeća kosu dok je suši i čak 12 tisuća puta tijekom procesa regulira temperaturu kako bi rezultat bila maksimalno hidratizirana, sjajna i svilenkasta kosa.

image
Philips
image
Philips
image
Philips

Osim što Philips SenseIQ sušilo njeguje kosu i prilagođava se svakom pojedinom tipu kose, ono je i iznimno efikasno. Nije mala stvar da pomoću Philips SenseIQ sušila za kosu možete imati željenu frizuru 30 posto brže nego s drugim fenovima i to za samo 5 do 6 minuta. Ako današnja suvremena žena s nečim muči muku, onda je to svakako nedostatak vremena pa će joj ovaj beauty gadget svakako pomoći u rješavanju tog problema.

Zbog napredne tehnologije i korištenja umjetne inteligencije, Philips SenseIQ sušilo prilagodit će se baš svakoj kosi i njegovati je na odgovarajući način kako bi izgledala točno onako kako želite.

Linker
27. travanj 2024 20:10