promo

Ljepota i moć ljudskog stvaralaštva utjelovljene najljepšom kolekcijom nakita

FREYWILLE 18 kt gold&diamonds edicija

FREYWILLE stvaralačka premisa je potpuna posvećenost umjetnosti, odavanje počasti veličanstvenim remek-djelima, velikanima slikarstva i najljepšim ljudskim emocijama. U bogatom spektru predivnog FREYWILLE nakita, naročito se ističu oblici u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima. Radi se ekskluzivnoj 18kt gold&diamonds ediciji kolekcionarske vrijednosti. Svaki komad nakita ove najluksuznije FREYWILLE edicije je unikat koji nosi poseban serijski broj kako bi se krajnjem vlasniku garantirala potpuna ekskluzivnost.

image

Freywille 18kt & diamonds prstenje

image

Freywille prstenje Hommage a Claude Monet

image

Freywille prsten Etoile Provence

image

Freywille prsten Etoile Provence

Posebnost izrade limitirane FREYWILLE 18kt gold&diamonds edicije krije se u finoj obradi i formiranju jedinstvenih 18 karatnih zlatnih okvira na koje se polaže umjetnički oslikan emajl izrađen autentičnom FREYWILLE tehnikom emajliranja. Velika pažnja pridaje se odabiru savršenih dijamanta i njihovom preciznom ručnom pozicioniranju na zlatne okvire pa je svaki komad FREYWILLE nakita iz 18kt gold&diamonds edicije okružen najljepšom svjetlosnom aurom.

Oblici poetičnih imena kao što su Aurora, Gloria, Victoria i Luna Piccolissima iz FREYWILLE 18kt gold&diamonds edicije slave ljudske snove, stvaralačku moć čovjeka i predstavljaju zrcalo mašte. Naime, slikarstvo nam omogućuje da pretočimo u stvarnost slike iz svoje mašte, snova i vizije budućnosti. Trenutak kada se prenesu na slikarsko platno je ujedno i trenutak kada prelaze iz svijesti u stvarni svijet, postaju primjetne drugima i kada ih mogu doživjeti svi ostali. Tako svaki komad FREYWILLE nakita iz 18kt gold&diamonds edicije predstavlja podsjetnik na moć čovjekovog stvaralaštva i poticaj da prigrlimo svoje snove jer to je prvi korak do uspjeha i stvaranja remek-djela.

image

Freywille naušnice Gloria

image

Freywille prsten Luna Picolissima

image

Freywille naušnice Aurora

image

Freywille naušnice Victoria

Od davne 1951.godine iz bečkog FREYWILLE ateljea nam stižu jedinstvene kreacije čarobnih boja i savršene ručne izvedbe koje ujedinjuju autentičnu tehniku finog emajliranja i najljepša remek-djela majstora slikarstva. Autentična FREYWILLE tehnika emajliranja proizlazi iz tradicionalnog ručnog oslikavanja nakita iz 18. stoljeća kada se svaka boja nanosila pojedinačno te posebno pekla na točno određenoj visokoj temperaturi. Emajliranje je vrhunsko zanatstvo koje zahtjeva stopostotnu preciznost jer pogrešno vrijeme ili temperatura pečenja dovode do pucanja emajla pa se zato potkraj 18. stoljeća odustalo od izvorne tehnike, a umjetnički radovi bili su preskupi. Međutim, FREYWILLE otkriva i uspješno usavršava inovativnu tehniku fuzije 18 karatnog zlatnog praha s emajlom čime se postiže iznimna postojanost i sjaj svakog komada nakita. Danas su FREYWILLE nakit i način njegove izrade zaštićeno kulturno dobro grada Beča.

image

Freywille - making of

image

Freywille - making of

image

promo

Modne fotografije nadahnute ekskluzivnom FREYWILLE 18kt gold&diamonds edicijom snimio je talentirani fotograf Ante Odak, zasluge za styling idu divnoj Ivani Pavić, Sonja Kvesić potpisuje make up, a za stiliziranje kose je zaslužan Ivan Pervan. U ulozi modela je prelijepa Elena Dizdar.

image

promo

Photo: Ante Odak
image

promo

Photo: Ante Odak
image

promo

Photo: Ante Odak

Limitirane FREYWILLE kreacije možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, a među kojima je i FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2. Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili posjetite Facebook stranicu Freywille Zagreb.

Linker
17. travanj 2024 18:53