Promo

Modni vodič: najtraženiji modeli čizama za jesen

Dugo iščekivana jesen sa sobom je donijela, baš kao i svake modne sezone, nekoliko favorita koje svi jedva čekamo nositi, a uz tople kapute i pletiva, na prvom mjestu nalaze se i čizme koje su nezaobilazan izbor tijekom hladnijih dana. Od klasičnih modela koji će se uklopiti u dnevne kombinacije pa do upečatljivih statement čizama s trendi prizvukom, izbor je ove godine bolji nego ikad, a najbolje modele za vas pronašli smo u ponudi kanadskog brenda Aldo koji nas već godinama oduševljava raznolikim izborom moderne i udobne obuće i modnih dodataka.

image
Promo
image
Promo

Na vrhu liste najpoželjnijih našle su se čizme na vezanje u biker stilu, kaubojke i naravno klasične crne čizme s udobnom potpeticom koje dolaze u višoj i nižoj verziji.

Čizme na petu za moderan zimski look

Istovremeno elegantne i udobne, čizme na petu čest su izbor pri kreiranju modernog zimskog outfita, a s obzirom na to da se slažu sa skoro svakom kombinacijom, uz njih će svaki vaš look izgledati ženstveno i stylish. U Aldo kolekciji jesen/zima ponajviše se ističu naborane čizme s tankom petom koje možete nositi na posao ili u večernji izlazak dok će čizme s blok petom biti pun pogodak za svakodnevno nošenje.

image
Promo
image
Promo

Čizme na petu kombiniraju se na bezbroj načina, a najljepše će se uklopiti uz voluminozne midi i maxi haljine, jeans, plisirane i denim suknje te uz chino ili palazzo hlače. Ove sezone dominiraju modeli neutralnijih nijansi poput crne, bež i smeđe, a zbog svoje jednostavnosti i lakoće kombiniranja dobar su izbor za formalne, ali i neformalne prilike.

Visoke čizme s dozom elegancije

Već nekoliko sezona na gradskim ulicama i tjednima mode ne prestajemo viđati šarmantne modele visokih čizama kojima se uvijek rado vraćamo kada stignu niže temperature. Bilo da su vaš izbor ravne ili one na petu, za dozu elegancije visoke čizme spojite s mini haljinama i suknjama ili svojim omiljenim denim komadima.

image
Promo
image
Promo

Čizme do koljena ili iznad nametnule su se kao it silueta jesenskog i zimskog razdoblja, a urbane i šik djevojke najčešće biraju modele špic vrha koje savršeno ističu figuru dok se ljubiteljice country stila sve više okreću popularnim kaubojkama - modelima koje u Aldo kolekciji dolaze u varijanti od kože i brušene kože. Oni koji cijene minimalizam i versatilne komade neće pogriješiti s nešto klasičnijim modelima poput crnih visokih čizama koje ćete moći nositi godinama.

Kaubojke kao statement čizme za svaki dan

Kaubojke, čizme koje odišu nekad popularnom western kulturom i country stilom, ove jeseni ponovno su se vratile na modnu scenu, iako nam se čini kao da nikada nisu ni izašle iz mode. Kaubojke koje su popularizirale zvijezde poput Gigi Hadid i Kendall Jenner, sve su češći izbor za svakodnevne trendi kombinacije, a danas ih možete pronaći u pregršt boja i stilova, pa ih vrlo brzo možete iz dnevne cipele transformirati u „rock glam“ čizme za večernje izlaske. Od tradicionalnih kožnih modela sa zanimljivim izrezima do modernih interpretacija metalik sjaja, kaubojke će lako zavoljeti svaka fashionistica.

image
Promo

Čizme na vezanje

Svestrani modni dodatak vrijedan vaše pažnje, koji jednako dobro izgleda u proljetnom i zimskom periodu, bez sumnje su robusne gležnjače na nisku petu koje svoju popularnost vuku od osamdesetih pa sve do danas. Čizme koje „mirišu“ na odvažan grunge stil pronaći ćete u simpatičnoj Aldo ponudi, a uz najtraženije chunky modele s debelim potplatom, teško je ne primijetiti i nešto suptilnije modele koji prate liniju vašeg stopala i vežu se do vrha čizme. Modeli nosivi od jutra do mraka, savršen su spoj za ležerne i poslovne kombinacije, a neće ih zaobići ni muškarci koji prate stilske trendove jer su odličan dodatak svakom zimskom outfitu.

image
Promo
image
Promo
image
Promo

Najtraženije modele čizama idealne za jesenski i zimski period potražite u Aldo kolekciji dostupnoj u svim Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci kao i na službenom Aldo web shopu!

Linker
26. travanj 2024 00:02