df dfg

 John Pavlish

Na interaktivnom i multimedijalnom događaju predstavljen novi Garnier noćni serum s vitaminom C

Kao rezultat svakodnevnog suočavanja s mnoštvom vanjskih čimbenika, kao što su UV zrake, zagađenje i toksini naša koža s vremenom može izgubiti sjaj i dobiti tamne mrlje, što su sve znakovi starenja.

Kako bi vam pomogli u rješavanju tog problema, stručnjaci u Garnieru odabrali su čisti vitamin C i pažljivo kreirali koncentriranu formulu, a sinoć je u zagrebačkom Francuskom paviljonu predstavljen novi noćni serum za posvjetljivanje, koji proširuje Garnierov asortiman kozmetičkih proizvoda s vitaminom C.

image

Marco Cuccurin

John Pavlish

Odabir lokacije nije slučajnost, naime Francuski paviljon pokazao se kao savršena kulisa za predstavljanje novog seruma ovog francuskog brenda, a poznati hrvatski umjetnik i florist Saša Šekoranja cvjetnim je kreacijama dodatno oplemenio predimenzioniranu siluetu proizvoda. Cijelu je priču upotpunila interaktivna multimedijalna instalacija pod imenom ’’Garnier garden of future’’ kroz koju su posjetitelji mogli doživjeti Garnierov svijet na posve novi i drukčiji način.

image

Bruna Munjaković i Nika Ilčić

John Pavlish

Predstavljanje je moderirala influencerica i ambasadorica brenda Garnier Paula Sikirić, a događaju su prisustvovala i brojna poznata lica sa hrvatske beauty i lifestyle scene. Posjetitelji su mogli uživati i u glazbenoj izvedbi Nike Turković.

image

Ana Strižić

John Pavlish
image

Edita Misirić Vrljkan

John Pavlish
image

Marija Čamber

John Pavlish
image

Nika Ilčić

John Pavlish
image

Nika Turković

John Pavlish
image

Paula Sikirić

John Pavlish
image

Sonja Kovač

John Pavlish
image

Sonja Kovač

John Pavlish

Novi Garnierov noćni serum s vitaminom C obogaćen je s 10 % čistog vitamina C kako bi vidljivo poboljšao sjaj umorne kože tijekom noći, u trenutku kada na najbolji način prihvaća dobrobiti njege. Naime, stanice kože obnavljaju se u najvećoj mjeri noću, stoga se dok spavate vaša koža može potpuno usredotočiti na obnovu stanica i bolje upiti dobrobiti vitamina C. Jednako tako, noću se koža najefikasnije rješava slobodnih radikala, a poznato je i da se oštećenja kože zbog izlaganja UV zračenju nastavljaju noću, čak i nekoliko sati nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti.

Kliknite i pogledajte galeriju

Za Garnier jednostavnost nije zapreka učinkovitosti, a Garnierov noćni serum s vitaminom C u sebi sadržava prirodni i moćni sastojak; čisti vitamin C prirodnog podrijetla - antioksidativnu dermatološki aktivnu supstancu poznatu po svojstvima vraćanja sjaja koži tijekom noći. Dobiva se u skladu s načelima zelene kemije, a višestruko je učinkovit protiv oksidacije, degradacije kolagena i manjka sjaja kože.

Nakon dugih godina znanstvenog istraživanja stručnjaci u Garnieru došli su do pravog otkrića stabiliziranjem evolucije 10 % čistog vitamina C. Na temelju načela privlačnosti povezali su čisti vitamin C s pozitivno nabijenom tvari koja sudjeluje u njegovoj stabilizaciji. Ova jedinstvena tehnologija omogućuje nam da koncentriramo povećanu količinu vitamina C u našoj formuli, a da pritom očuvamo njezinu cjelovitost tijekom vremena.

Tekstura Garnierovog novog noćnog seruma za posvjetljivanje nije ljepljiva ni masna, što omogućuje ugodnu primjenu, a osmišljen je tako da odgovara svim tipovima i tonusima kože te je dermatološki ispitan.

I ovaj serum kao i sve proizvode brenda Garnier globalno je odobrila organizacija Cruelty Free International u sklopu programa Leaping Bunny.

Uživajte u mirnom snu i dopustite svojem novom omiljenom serumu da se pobrine za vašu kožu, čineći je još glađom i sjajnijom!

Linker
27. travanj 2024 06:44