Press
NAKIT S BOTUNIMA

Najoriginalniji hrvatski suveniri na velikom ljetnom sniženju od 50%

Jeste li znali da je najbolji suvenir koji u Hrvatskoj možete pronaći i uza sebe nositi zauvijek ili pokloniti vama dragoj osobi prekrasan tradicionalan nakit izrađen od zlata i srebra? Pitate se kakve veze imaju Hrvatska i nakit i koji je to nakit toliko poseban da se u njega isplati uložiti, a da istovremeno nosi povijesni pečat i bezvremenski je elegantan.

Pomoći ćemo vam – riječ je o nakitu naziva botuni koji je kroz povijest krasio muške narodne nošnje, a 2007. godine ga je Hrvatska turistička zajednica proglasila najoriginalnijim hrvatskim suvenirom. Naime, hrvatska obala je kroz povijest zbog pomorskih veza tradicionalno bila pod utjecajem drugih kultura, posebno Venecije, a jedan od danas najupečatljivijih ostavština tog vremena upravo je nakit. Nakit koji su nosile djevojke i na našem području izražavao je njihovu zrelost za udaju, a danas se botuni mogu kupiti u obliku naušnica, prstenja, privjesaka, broševa i ogrlica kao i u obliku modernih narukvica s daškom tradicije.

Najveći asortiman botuna izrađenih u srebru u Hrvatskoj imaju srebrnarnice Argentum, a u zlatu zlatarnice Zaks sa svojim brojnim poslovnicama diljem zemlje kao i u svim većim gradovima na obali poput Splita, Zadra, Rijeke, Pule, Šibenika i Biograda. Ovi renomirani hrvatski proizvođači predmeta od plemenitih kovina, čiji su majstori zlatari vrlo poznati i cijenjeni u branši te se u proizvodnji uvijek drže najviših standarda, upravo ljeti imaju najveće popuste: – 50 % na sav srebrni nakit, – 40 % na satove i – 25 % popusta na zlatni nakit – koji vrijede bez obzira na način plaćanja. Stoga, smatrajte se sretnicima jer ćete zbog akcijskih ljetnih cijena profitirati, a mi Vam donosimo pregled najtraženijih komada nakita iz linije botuni – prekrasnih modnih dodataka koje možete kupiti u Argentumu i Zaksu.

Iskoristite ljetno sniženje od 50 % na sav srebrni nakit, 25% na zlato i 40% na satove renomiranih brandova u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum i uživajte noseći vrijedne i moderne modne dodatke koji traju vječno.

Više informacija potražite na: www.argentum.hr ili www.zaks.hr.

Linker
15. travanj 2024 18:46