Promo

Najstarija robna kuća u Zagrebu organizirala je još jedan tradicionalni Božićni party

NAMA Kvatrić je proslavila 55. rođendan, a NAMA Ilica čak 141. rođendan u duhu nadolazećih praznika

NAMA Kvatrić je proslavila 55. rođendan, a NAMA Ilica čak 141. rođendan u duhu nadolazećih praznika

Sinoć je centar Zagreba odjekivao zvucima veselih melodija, a ugođaj u Robnoj kući NAMA u blizini glavnog zagrebačkog trga bio je idiličan tijekom njihove tradicionalne Božićne zabave. Gosti su imali priliku uživati u toplom i ugodnom ambijentu jedne od najstarijih robnih kuća, gdje je pregršt božićnog duha u ovo doba godine neizbježan.

image
Promo

Zabava, održana na drugom katu u Ilici 4-6, započela je u ranijim večernjim satima s osvježavajućim pićem dobrodošlice, napravljenim posebno za NAMA party – plavi koktel Hipnotiq. Brankica Filipaj Mišić, Izvršna direktorica nabave i marketinga, pozdravila je sve okupljene, pozivajući na uživanje u opuštajućoj večeri. Ovaj tip zabave u najstarijoj zagrebačkoj robnoj kući bio je, stoga, savršena prilika za slavlje postignuća te zajedništva uz refleksiju na poslovnu godinu iza nas.

image
Promo

„NAMA u Ilici je prošle godine proslavila 140. rođendan, ove godine smo obilježili i 55. rođendan robne kuće na Kvatriću, tako da možemo biti presretni što naš kolektiv svakodnevno napreduje. Drago mi je, također, što smo razvili odnos povjerenja sa svim našim partnerima i dobavljačima, na čemu smo neizmjerno zahvalni.“

image
Promo

Uz ukrasna Božićna svjetla i pregršt dekoracija, prostor je bio ispunjen toplinom i radosti, pridonoseći stvaranju nezaboravnog iskustva za sve prisutne. Gosti su Uživali su u playlisti DJ-a Marina Bukljaša koji je dovitljivo „miksao“ klasike poput Mariah Carey, Wham, Fantoma i Olivera Dragojevića s ritmovima elektro-glazbe. Za vokalne se, pak, izvedbe pobrinuo sastav Gelato Sisters - poznat po pin-up stilu i obradama hrvatskih, ali i stranih klasika. Glazba uživo dodala je dodatnu čaroliju večeri, stvarajući ugodnu atmosferu u kojoj su posjetitelji mogli uživati u omiljenim božićnim pjesmama. Lako je za zaključiti kako u ovoj čarobnoj večeri nije nedostajalo ni plesa i veselja!

image
Promo

Gospođa Filipaj Mišić nadodala je: „Božićne zabave uvijek usko vezane uz rođendan Robne kuće NAMA, jer su datumi relativno blizu. Zato smo i ovoga puta povezali dvije proslave u jednu. Doći do brojke od 141 u Ilici te 55 na Kvatriću je prvotno velik uspjeh, ali i veselje koje želimo podijeliti s ljudima koji svakodnevno dolaze na posao s osmijehom na licu. Nadajmo se kako će rođendana biti još mnogo! U ime cijele Robne kuće NAMA želim izraziti zahvalu za sve koji su danas sudjelovali na našoj tradicionalnoj zabavi i upriličili ovu nezaboravnu večer u srcu Zagreba!

Uz ukrasna Božićna svjetla i pregršt dekoracija, prostor je bio ispunjen toplinom i radosti, pridonoseći stvaranju nezaboravnog iskustva za sve prisutne.

Linker
29. travanj 2024 04:21