FOTO: Jelena Balić
SVEVREMENSKI I ELEGANTAN

Nakit uz koji ćete zauvijek pamtiti svoje vjenčanje

Estetika je samo jedan od razloga zašto volimo nakit. Mnoge će se žene složiti da je njihova privrženost određenom komadu nakita često individualne prirode, a nerijetko se pretvara u pravu ljubav protkanu nekom tajanstvenom pričom ili događajem, posebnim osjećajima i divnim sjećanjima.

Na dan vašeg vjenčanja sigurno ćete se željeti često prisjetiti. Zato vjenčani nakit birajte pažljivo kako bi vječni memento na taj poseban dan bio u skladu s vašom osobnošću i stilom, nešto što ćete rado nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja.

FOTO: Jelena Balić

Svevremenski i elegantan FREYWILLE nakit oduševljava vibrantnim bojama i jedinstvenim dizajnom. Raskošni motivi mogu se savršeno uklopiti u razna tematska vjenčanja, no isto tako, na suptilan način udahnuti posebnu čar i tradicionalnoj bijeloj vjenčanici.

Zanosne kolekcije ispunjene simbolikom i nadahnute najljepšim emocijama, nastale su iz ljubavi prema umjetnosti, a stvorene za proslavu najljepših životnih trenutaka. U galeriji donosimo neke od najupečatljivijih FREYWILLE setova kao inspiraciju pri odabiru savršenog vjenčanog nakita.

Linker
03. svibanj 2024 10:40