VJEČNI POKLON

Nezaboravan dar za početak školske godine

Uzbuđenje koje prati svaki početak nove školske godine često kod roditelja, djedova i baki te bliskih članova obitelji izaziva posebne emocije koje sežu od ponosa pa sve do nevjerice da je vaš đak već toliko narastao i već se nalazi pred brojnim životnim izazovima i odgovornostima.

Kako bi zauvijek zapamtili te važne trenutke, zlatarnice Zaks i srebrnarnice Argentum po narudžbi za vas izrađuju srebrne narukvice s imenom po želji i trakicom u odabranoj boji koje se sada u sklopu ljetnog sniženja od 50% mogu kupiti po cijeni od samo 84,50 kuna.

Osim narukvica i ostalog srebrnog nakita, u Zaksu i Argentumu prepolovljene su cijene i srebrnih ogrlica s imenom, pa se sada primjerice ogrlica s imenom Mia može kupiti po cijeni od 150 kuna dok su cijene ogrlica izrađenih u zlatu umanjene za 25%. Tako se sada zlatna oglica popularnog imena Nika, ovisno o vrsti lančića, može kupiti po prosječnoj cijeni od 1200 kuna koja vrijedi bez obzira na način plaćanja. Iskoristite ljetno sniženje u Zaksu i Argentumu sa popustima od 50 posto na srebro i čelik te 25% popusta na zlato i razveselite svojeg đaka darom koji će nositi zauvijek.

Više informacija: www.zaks.hr i www.argentum.hr.

Linker
14. travanj 2024 16:43