NEZABORAVNO PROLJEĆE U PULI

Najveći grad Istarske županije idealan je izbor za svakog gosta jer je riznica povijesnih spomenika, prirodnih ljepota i parkova, a brojne aktivnosti na otvorenom donose uzbuđenje i osjećaj sigurnosti.

Pula i njena povijest, more i obale te brojne prirodne ljepote spremni su da u vaš život udahnu jedno novo nezaboravno iskustvo. Dolazi pravo vrijeme, buđenje prirode u čitavoj svojoj raskoši, koja magično poziva u zagrljaj, koja nadahnjuje, puni energijom i povezuje na nebrojene načine. Dolazi vrijeme putovanja, uživanja, istraživanja i druženja, vrijeme za nove izazove i iskustva, a upravo će vam Pula omogućiti sve to. Pokazat će vam svoju bogatu prošlost u koju možete uroniti čak tri tisuće godina unatrag i gledati vrijeme u kojem je rasla i razvijala se, od Rima preko antike do današnjih modernih vremena. Okružena s 30 kilometara obale, zaštićenim park šumama, brojnim biciklističkim i trkačim stazama, upravo je Pula pravo mjesto za siguran odmor, zagarantiran i nacionalnom oznakom „Safe stay in Croatia“.

image
promo
NP Brijuni_Foto: NuNu Production

Otkrivanje ljepota obale i kupanje u kristalno čistom moru, još su jedan od aduta Pule. Gledati jedne od najljepših zalazaka sunca uz tirkizno plavo more, ušetati u srce drevne Arene, uživati u uređenim parkovima ili park-šumi Šijana, osjetiti duh vremena kojeg je do danas sačuvala stara pulska tržnica, obići austrougarske tvrđave, Aquarium na Verudeli ili otploviti u zagrljaj predivnog Nacionalnog parka Brijuni, sve to možete upravo u Puli.

image
promo
Arena_Foto: NuNu Production

Savršeni spoj atrakcija koje nude za svakoga ponešto, od prirodne i povijesne baštine, kulture, sporta i gastro ponude jesu ono što će vaš boravak u Puli učiniti doista potpunim. „Vječna Pula“ ili „grad na sedam brežuljaka“, kako se često naziva, Pula neće nikoga razočarati.

Prepustite se i otkrijte što vam ovaj čarobni grad još može otkriti, uživajte u slobodi i posjetite Pulu.

image
promo
Linker
16. travanj 2024 21:57