ca
 Getty Images
BIPA BEAUTY CORNER

Nove palete sjenila za oči koje ćete obožavati

Palete sjenila dostupne su u 4 potpuno nove nijanse sa zapanjujućom eksplozijom boja.

Intenzivne i žive, ove nijanse kreću se od toplih do hladnih tonova koje ujedno sadrže kombinaciju mat i svjetlucavih boja.

Ultra pigmentirana, dugotrajna formula omogućuje vam stvaranje jedinstvenih make-up lookova koji ostaju besprijekorni cijeli dan. Posebno su stvorene za ravnomjernije nanošenje i zajamčenu svilenkastu teksturu. Svaka paleta sadrži 10 nijansi za lakše eksperimentiranje u svakoj prilici. 

 

Kako odabrati onu savršenu paletu sjenila s kojom će svaka nijansa odgovarati vašoj boji očiju?

Bez obzira na boju vaših očiju, za svakog postoji savršena paleta sjenila koja će izvući najbolje, istaknuti vaš pogled i stvoriti nekoliko efektnih ili prirodnijih lookova, ovisno o potrebi.

 

Za smeđe oči svjetlije nijanse sjenila podariti će nježniji i prirodniji izgled, dok će tamne nijanse pružati dozu glamura. S obzirom da je smeđa neutralnija boja može se kombinirati i sa „jačim“ bojama, primjerice zelenom, ljubičastom ili zlatnom kako bi se stvorio kontrast i naglasila boja očiju.

 

Na plave oči odlično idu smeđi odnosno zemljani tonovi, sivi te nježno rozi za prirodniji izgled. Ako želite naglasiti oči, tamnija boja sjenila poput crne ili tamno plave na krajevima očiju, zasigurno će privući svaku pažnju.

Zelene oči se savršeno slažu s ljubičastom bojom te bakrenim nijansama. Nježne nijanse birajte za dnevni look a kombiniranje svijetle i tamne na pregibu oka odlična je večernja opcija.

 

Neodoljive kombinacije neutralnih nijansi s intenzivnijim bojama, ove palete jednostavno su must-have, a mogućnosti kombiniranja su neograničene. Bilo da ćete ih koristiti kao bazu ili kao zaseban look, s ovim paletama ne možete pogriješiti, a možete ih nabaviti u svim BIPA poslovnicama.

Linker
21. studeni 2020 22:42