Promo
NOVOSTI IZ WATCH CENTRA

Novi proizvodi u ponudi Watch centra - Haan dezinficijensi za ruke

Pandemija koronavirusa sve nas je podvrgnula novim izazovima i učinila osjetljivijima na održavanje higijene ruku. U moru postojećih dezinficijensa na tržištu, tvrtka HAAN osmislila je proizvod jedinstvenih značajki – HAAN Pocket dezinficijens koji možete pronaći u Watch Centar poslovnicama.

HAAN je zamišljen kao tvrtka s dubokim smislom za društvenu predanost, tvrtka čije su aktivnosti usredotočene na podizanje svijesti o vodenoj krizi u svijetu i njezino iskorjenjivanje. 20 % svojeg profita HAAN odvaja za financiranje vodenih projekata u zemljama u razvoju. Tvrtka je stvorena 2018. godine u Barceloni, dvije godine prije početka pandemije COVID-19. Nakon putovanja u Sjedinjene Američke Države, osnivači Eric Armengou i Hugo Rovira odlučili su se upustiti u novi projekt te pokrenuti val inovativnih proizvoda koji će se brinuti za ljude, uzimajući u obzir i brigu za naš planet.

image
Promo

Zahvaljujući praktičnim proizvodima, jedinstvenom dizajnu i društvenoj odgovornosti, HAAN je brzo ostavio trag na tržištu. U svojoj ponudi imaju nekoliko proizvoda, no najpoznatiji je HAAN Pocket – jedinstveni dezinficijens za ruke trendovskog dizajna i različitih mirisa. Dostupan je u nekoliko kolekcija.

image
Promo

HAAN Pocket dezinficijens

Uz pomoć HAAN Pocket-a svoje ruke možete učiniti čistima i njegovanima za samo nekoliko sekundi. Ubija 99,9 % bakterija i virusa. Zahvaljujući sastojcima poput Aloe vere i raznim mirisima, nije samo higijenski učinkovit nego i hidratizira ruke te ugodno miriše. Kombinacija njegujućih sastojaka i privlačnog dizajna upućuje na zamisao korištenja dezinficijensa kao proizvoda za osobnu higijenu, ali i kao modnog dodatka. Pakiranje je tanko, elegantno te stane u svaku torbu ili džep.

image
Promo

Daily Moods kolekcija

U Watch Centru su za kupovinu dostupni HAAN dezinficijensi iz Daily Moods kolekcije. Karakteriziraju je svježi, jednostavni i ugodni mirisi koji podsjećaju na različite dijelove dana.

image
Citrus Noon karakterizira živahna, svježa nota s mirisom naranče i limuna.
Promo

image
Sunset Fleur je cvjetni miris koji podsjeća na lagani povjetarac.
Promo

image
Dew of Dawn podsjeća na miris svježe pokošene trave.
Promo

image
Morning Glory je nastao kao kombinacija mirisa svježeg zelenog čaja i cvijeta grejpa.
Promo

image
Wood Night karakterizira miris tamne cedrovine isprepletene borovinom i mokrom zemljanom podlogom.
Promo

HAAN punjenje (refill)

Materijal koji se koristi za pakiranje HAAN Pocket dezinficijensa je polipropilenska plastika koja se može reciklirati, a bočica nije za jednokratnu upotrebu – može se puniti, čime se također smanjuje upotreba plastike. Vrećica od 100 ml dovoljna je za tri punjenja HAAN Pocket bočice. Osim što punjenje smanjuje upotrebu plastike i omogućuje njezinu reciklažu, proizvodnja vrećice punjenja zahtijeva 80 % manje vode i energije, čime se dodatno smanjuje štetan utjecaj na okoliš.

image
Promo

HAAN vezice i futrola

Osim HAAN Pocket-a, Watch Centar u ponudi ima i vezice kojima možete dodatno opremiti svoj dezinficijens i stalno ga imati pri ruci. Vezicu možete koristiti za nošenje dezinficijensa oko vrata ili kao metalnu kuku za njegovo pričvršćivanje na torbu ili ruksak. U paketu s vezicom dolazi i fleksibilna, poluprozirna, silikonska futrola. Otporna je na udarce i vrlo se lako čisti. Boje vezica su kompatibilne s bojama bočica, što dodatno doprinosi njihovu atraktivnom dizajnu. Uz pomoć vezice HAAN Pocket postaje prikladnim za djecu koja ga lako mogu nositi pričvršćenog na školske ruksake ili oko vrata.

image
Promo

Bilo kad, bilo gdje – tvoj svakodnevni dezinficijens

S HAAN dezinficijensom od 30 ml možete očistiti ruke više od sto puta. Bočicu možete ponijeti sa sobom i koristiti ju tijekom dana kamo god krenuli, održavajući svoje ruke čistima i njegovanima. Jedinstven dizajn čini ga i modnim dodatkom, a proizvodnju karakterizira ekološka osviještenost s ciljem reciklaže i smanjene upotrebe plastike. HAAN Pocket dezinficijens, vezice i punjenja možete pronaći u 19 Watch Centar poslovnica.

Linker
27. travanj 2024 02:04