Aldo promo

Obuća i modni dodaci iz Alda odlični su komadi za stylish povratak na posao

Godišnji odmori su završili, a ispijanje koktela uz plažu zamijenit će povratak u uredsku svakodnevnicu. Iako pospremanje ljetne garderobe nije aktivnost koju mnogi vole, taj zadatak olakšat će obnavljanje jesenske garderobe. Kako biste povratak u ured učinili što zanimljivijim, nije na odmet počastiti se s nekoliko trendovskih komada, ali ipak pripazite, jer se ultimativne „back to work kombinacije temelje na bezvremenskim komadima koje nemaju rok trajanja.

Ove sezone fokus je na korporativnim chic izdanjima, a kako biste ih upotpunili pripadajućom obućom i efektnim modnim dodacima, za vas smo u Aldo kolekciji jesen/zima pronašli nekoliko favorita koji će vas bez sumnje oboriti s nogu.

image
Aldo promo
image
Aldo promo

Salonke za klasičnu eleganciju

Kod slaganja „back to work“ outfita fokus je na decentnim komadima nosivim od jutra do mraka, poput strukturiranih sakoa i prsluka, asimetričnih suknji i košulja koje savršeno funkcioniraju uz klasične salonke na petu. Cipele na petu nepogrešiv su odabir za elegantne poslovne kombinacije, a kako biste njihovo kombiniranje pojednostavili, birajte suptilne nijanse poput crne, bijele i bež. Ove boje vrlo se jednostavno kombiniraju sa drugim nijansama i motivima, a savršeno pristaju uz skoro sve odjevne predmete.

image
Aldo promo
image
Aldo promo

Ako poslije posla planirate druženje u gradu ili piće s prijateljicama, birajte nešto udobniju i stabilniju cipelu, a ovosezonski must have su cipele na blok petu koje podsjećaju na vintage modele nježnih nijansi s oblim crnim vrhom.

Ravne cipele za maksimalnu udobnost

Ovosezonske smart-business kombinacije inspiraciju pronalaze u slavnim 80-ima, što najbolje vidimo po povratku klasičnih silueta koje svoj potpuni šarm doživljavaju uz ravne cipele poput mokasinki i balerinki bez kojih ne možemo zamisliti poslovne i casual jesenske lookove. Mokasinke i balerinke bez sumnje su vječni klasici koji sjajno funkcioniraju s poslovnim kombinacijama, a suptilne boje i minimalni detalji ovogodišnjih modela garantiraju skladne lookove „from day to night“. Za dnevne varijante kombinirajte ih uz elegantne komade poput strukturiranih ili opuštenih odijela, a za „after work“ izdanja istaknite svoj look daškom koledž stila te Aldo mokasinke s debelim džonom spojite s mikro trendom koji zagovara prugice na uskim haljinama, sakoima, suknjama ili relaxed hlačama.

I muškarce koji cijene jednostavnost oduševit će bogata ponuda obuće, a nezaobilazni modeli su svečane cipele i mokasinke koje dolaze u dvije klasične boje: crnoj i smeđoj.

Fokus je na predimenzioniranim modelima torbi

Pri odabiru idealne ženske torbe za posao, mikro torbice padaju u zaborav, a naglasak se stavlja na statement komade poput predimenzioniranih „shopper“ modela u koje vam stane apsolutno sve. Uz moderan i trendy izgled vrlo je bitno obratiti pozornost na praktičnost i funkcionalnost pa su upravo zbog toga velike torbe najčešće ključan izbor poslovnih kombinacija.

image
Aldo promo

U novoj Aldo kolekciji očekuju vas atraktivni modeli torbi za žene i muškarce čija je glavna odlika suptilnost i nježni tonovi, a ako želite torbu koja vam neće brzo dosaditi, idealan odabir su crni, bijeli, smeđi ili bež modeli. U muškom dijelu kolekcije fokus je na popularnom modelu „aktovke“, a ako niste ljubitelj nešto većih modela predlažemo manji i suptilniji, poput torbe za nošenje preko tijela.

Trendy obuću i modne dodatke koji će vam olakšati povratak u ured pronaći ćete u svim Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci kao i na službenom Aldo web shopu!

Linker
28. travanj 2024 14:47