Remington
REMINGTON IPL

Odstranite dlačice sigurno i učinkovito kod kuće

Razvijen u suradnji s vodećim dermatologom, i-LIGHT je brz i nježan prema koži te klinički dokazano trajno smanjuje rast dlačica.

Tehnologija intenzivne pulsne svjetlosti (IPL) koju koristi i-LIGHT jednaka je tehnologiji koju koriste dermatolozi u profesionalnim klinikama i u salonima, te je klinički dokazano da i-LIGHT odstranjuje dlačice sigurno i učinkovito kod kuće. Preporučuju ga dermatolozi, nježan je prema koži a ima i ugrađeni senzor kože koji omogućuje tretman dlačica samo kod odgovarajućih tonova kože.

Remington

Što možete očekivati od i-LIGHT uređaja? Većina korisnika primijetit će manji rast dlačica već nekoliko tjedana nakon početka tretmana. Puni tretman je tri tretmana – svaki tjedan jedan. Naša klinička istraživanja dokazala su da se rast dlačica značajno smanjuje nakon samo tri tretmana¹, a dlačice koje eventualno ponovno narastu biti će rjeđe, tanje i svjetlije od prijašnjih dlačica. Ponovni rast dlačica se očekuje i normalna je pojava. Nakon inicijalnog tretmana, dodatni tretmani za popravak će omogućiti još bolje rezultate.

Remington

Na kojim područjima se koristi? i-LIGHT je uređaj koji radi s električnim kablom i može se koristiti kad god to korisnicima odgovara, u privatnosti njihovog doma. i-LIGHT je uniseks uređaj koji daje jednako učinkovite rezultate kod muških i ženskih dlačica na tijelu. i-LIGHT se može koristiti za trajno smanjivanje rasta dlačica na nogama, rukama, ispod pazuha, bikini zoni, leđima, prsima, ramenima te na ženskom licu.

Remington

Što je intenzivna pulsna svjetlost (IPL) i kako radi i-LIGHT? IPL (intenzivna pulsna svjetlost) je priznata tehnologija koja se koristi diljem svijeta već preko 15 godina. i-LIGHT koristi ovu tehnologiju za osvjetljavanje kože intenzivnom pulsnom svjetlošću. Puls radi ispod površine kože i cilja dlačice u korijenu. Melanin u folikulu dlake ispod površine kože apsorbira energiju svjetlosti što sprječava aktivnost folikula a time suspreže rast dlačica. Kako energija u pulsu svjetla cilja tamnu boju, najbolji rezultati se postižu kod tamnijih dlačica.

Remington

*1 Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati. U kliničkim ispitivanjima na tijelu, tretirana područja su imala do 94,3% manje dlačica dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana. Slično rezultatima primijećenim kod profesionalnih uređaja za odstranjivanje dlačica.

*2 IPL6500 i IPL6750, mogu se koristiti samo ispod jagodičnih kostiju.

Linker
28. travanj 2024 22:21