UKLJUČI SE I OSVOJI

OSVOJITE PUNU STIPENDIJU ZA PROFESIONALNOG VIZAŽISTU na beauty&wellness učilištu Arimed!

U posljednje vrijeme mnogo se govori o padu interesa za školovanje za strukovna zanimanja, općenito. Ova činjenica čudi, pogotovo kada znamo da je sve u našim rukama, doslovno. Mogućnost samozapošljavanja i ostvarenja svog sna imate upravo sada. Osvojite edukaciju za profesionalnog vizažistu!

NAGRAĐUJEMO VAS! Poklanjamo jednu punu stipendiju za profesionalnog vizažistu na beauty&wellness učilištu Arimed!

Prijavite se na naš newsletter do 24. srpnja kako bi vam u njemu 25. srpnja poslali nagradno pitanje. Odgovorite na nagradno pitanje do 31. srpnja, a u ovome članku 1. kolovoza objavljujemo pobjednika/cu.

Dobitnica je LUCIJA VRBAN iz ZAGREBA

Znanje je moć- glavna je poruka Arimed Učilišta, smještenog u samom centru Zagreba, Ilici 10/2, a poznato je po jedinstvenom pristupu svakodnevnih upisa , bez čekanja termina i popunjavanja grupa. Dovoljno je samo nazvati i dogovoriti edukaciju već za sljedeći dan.

Arimed Učilište već 18 godina uspješno educira svoje polaznike za beauty i wellness zanimanja. Programe poput edukacije za profesionalnog vizažista, masera, ugradnju trepavica ili noktiju, edukacije vezane za obrve te frizerstvo vode vrhunski licencirani edukatori, a nakon završene edukacije, zanimanja se upisuju u e-radnu knjižicu. Certifikati su priznati u svim zemljama EU, što otvara dodatne mogućnosti za realizaciju vaših snova.

Jedna od najtraženijih edukacija upravo je profesionalni vizažist koji nudi mogućnost kreativnog izražavanja i napredovanja, a nakon završenog programa polaznik ima znanje svih tehnika šminkanja. Postoji mogućnost upisa samostalnih programa ili paketa poput Master beauty stilist koji obuhvaća edukacije za profesionalnog vizažista, japansko iscrtavanje obrva (microblading semi permanent), ekstenzije trepavica (3D,6D, ruski volumen), ekstenzije obrva, threading-čupanje koncem i master nails (početne i napredne tehnike ugradnje i njege noktiju).

Opis samostalnih programa i svih paketa, kao i cijene možete pronaći na stranici www.arimed.eu

Kroz Učilište Arimed prošlo je više od 30 000 polaznika, mnogi od njih našli su posao u kratkom vremenu nakon edukacija, a neki su se odlučili i na samozapošljavanje. U kvalitetu programa uvjerile su se i poznate dame poput Indire Levak koja je nebrojeno puta podržala polaznike koji su željni novih znanja i bore se za svoju budućnost, te Ella Dvornik koja je i sama završila edukaciju za vizažistu u Arimedu.

Linker
24. travanj 2024 10:55