Mary Novosel
 FOTOGRAFIJE: SPAR

Otkrivamo vam sve o Shapellu, neodoljivoj prirodnoj kozmetici za njegu kućnih ljubimaca

Većina kućnih ljubimaca će vrlo rado preskočiti kupanje. Vlasnici jako dobro znaju da je redovito čišćenje važno za dlaku i kožu njihovih ljubimaca, a ponekad i apsolutno neizbježno - sjetimo se samo kišnih šetnji i blata od repa do glave. Nedostatak adekvatnih proizvoda za njegu kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima može predstavljati problem. S takvom situacijom susrela se aromaterapeutkinja Mary Novosel, vlasnica mješanke Lune.

Luna je dobila alergije koje su se odrazile na stanje i izgled njezine kože i dlake. Mary je ubrzo shvatila da na tržištu ne postoji jedinstveno rješenje, pa se fokusirala na istraživanje savršene formule koja će pokrivati specifične i svakodnevne probleme ljubimaca i njihovih vlasnika. Tako je nastao Shapello, nježna i potpuno prirodna aktivna formula proizvoda za njegu i čišćenje. Mary je k tome još ranije odlučila ubrzan i stresan tempo novinarskog zanimanja zamijeniti s onime što ju je oduvijek uistinu ispunjavalo - biljnim kozmetičkim pripravcima.

image
Prirodna kozmetika za njegu kućnih ljubimaca
FOTOGRAFIJE: SPAR

Baza šampona potpuno je prirodna te sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen koji dubinski čiste i detoksiciraju. Eterično ulje čajevca, poznato po antibakterijskim svojstvima, proizvodu daje i specifičan miris po svježe pokošenoj travi. Zbog specifičnog sastava i mirisa Shapella, ljubimac ima osjećaj da se u pripravku nalaze zemlja i trava pa nema potrebu dodatno se utrljavati u prljavštinu. Dlaka je nakon pranja sjajna i mirisna, a kućni ljubimac nema osjećaj da je izgubio svoj miris.

Proizvod ne sadrži sulfate, parabene te umjetna bojila i mirise, nije testiran na životinjama i veganski je, a dolazi u dvije verzije – kao sapun u obliku šapice i kao tekući šampon.

image
Prirodna kozmetika za njegu kućnih ljubimaca
FOTOGRAFIJE: SPAR

Svoj proizvod Mary je poželjela plasirati i na police velikog trgovačkog lanca. U tome joj je pomogao projekt „Startaj Hrvatska” koji su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV kako bi podržali poduzetnike i startupove s dobrom i inovativnom idejom. Stručni tim SPAR Hrvatska pomogao joj je i u odabiru ambalaže, prikupljanju dodatne dokumentacije te savjetima za unaprjeđenje proizvoda, kao i u savladavanju svih drugih izazova. “Volim kontakt s prirodom, a najviše volim kad ni iz čega stvorim - nešto. Prijavila sam se na Startaj Hrvatska zato što želim šansu. Sada s puno uzbuđenja mogu reći da je poseban osjećaj staviti svoj proizvod na police velikog trgovačkog lanca”, poručila je Mary Novosel.

image
Mary Novosel
FOTOGRAFIJE: SPAR

Shapello šampone možete kupiti u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Osim Mary, priliku za poduzetnički iskorak i plasman svojih proizvoda uz pomoć SPAR-a Hrvatska dobilo je još sedam poduzetnika. Njihove zanimljive životne i poduzetničke priče pratite subotom u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV.

Linker
26. travanj 2024 04:52