Ovo su cipele i modni dodaci koje bi rado nosile i zvijezde Seks i grada!

Serija Seks i grad ostala je jedna od omiljenih serija i izvor vječne modne inspiracije od trenutka kada je krenula s emitiranjem. S likovima i životnim pričama Carrie, Charlotte, Mirande i Samanthe poistovjećivale su se brojne žene diljem svijeta, a njihovi outfiti koji su diktirali trendove uzor su svim fashionisticama još i danas. Svim likovima zajedničko je bilo obožavanje modnih trendova, a cipele i torbice su često bile glavne zvijezde njihovih outfita.

Vijesti o povratku serije na male ekrane podsjetila nas je na najbolje modne momente iz serije, a u željnom iščekivanju novih modnih i ljubavnih priča koje će nam donijeti, zavirili smo u aktualnu ponudu brenda ALDO: jednog od brendova s najboljim izborom fashion obuće i modnih dodataka i potražili modele koji bi najbolje odgovarali junakinjama kultne serije!

ŠTO BI NOSILA CARRIE?

image
Aldo promo

Najveća ljubiteljica mode, pogotovo cipela na petu je Carrie koja je poznata po eklektičnom, originalnom stilu i odvažnim komadima koje spaja na neobičan način i kojima uvijek uspijeva plijeniti pažnju.

U ALDO ponudi Carrie bi zasigurno odabrala štikle Stessy: jedan od modela cipela koji svake godine oduševi novim kombinacijama boja i uzoraka. Atraktivne cipele u jarkoj boji sigurno bi sparila s pripadajućom torbicom i zabljesnula na ulicama New Yorka sa stilom!

image
Aldo promo

NAJBOLJI MODELI ZA MIRANDU

image
Aldo promo

Odvjetnica Miranda uz svoje poslovne kombinacije vjerojatno bi najradije odabrala chunky mokasine ili cipele iz Flex kolekcije sa savitljivim potplatom koje garantiraju udobnost tijekom cijelog dana, a kao završni detalji uz odijela i klasičnije komade odlično bi pristajali neki od neutralnih modnih dodataka kao što su marama, torba ili naočale.

Klasika s odmakom pravi je odabir za sve žene koje ne žele da njihove business kombinacije budu u trendu i koje žele izbjeći monotoniju u poslovnom odijevanju.

image
Aldo promo

KLASIKA I NJEŽNE NIJANSE ZA CHARLOTTE

image
Aldo promo

Vječna romantičarka Charlotte sigurno bi odabrala neke od elegantnih modela balerinki ili cipela na petu u nježno rozim, ljubičastim ili bež nijansama koje će odlično pristajati ženstvenim haljinama, suknjama i bluzama te romantičnim lookovima. Ovo su modeli koji su u trendu uvijek i uz koje teško možete pogriješiti.

image
Aldo promo

ODVAŽNI MODELI ZA SAMANTHU

image
Aldo promo

Iako se Samantha neće pojaviti u novoj sezoni popularne serije, mnogima je ostala jedan od omiljenih likova. Nesputana i slobodna Samantha vjerojatno bi se odlučila za seksi modele visokih čizama ili za atraktivne i upečatljive crvene štikle u kombinaciji s torbicama u istim tonovima.

image
Aldo promo

U ALDO ponudi možete pronaći čizme i cipele na visoku petu za kojima će se svi okrenuti i kojima ne bi mogla odoljeti ni Samantha!

Ako ste i vi ljubiteljica ove serije ili barem ljubiteljica trendy cipela i torbi, posjetite najbližu ALDO trgovinu koju možete pronaći u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili svoje kombinacije naručite putem web shopa! Razveselit će vas i informacija da brojne omiljene modele cipela i torbi možete kupiti po cijenama koje su niže i do -50%!

Linker
25. travanj 2024 00:19