Proljeće/ljeto 2020.

Palmers predstavlja atraktivnu proljetnu kolekciju

Nova Palmers kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2020., predstavlja modele donjeg rublja, homewear-a i spavaćeg programa za žene i muškarce u prepoznatljivom stilu brenda, uz naglasak na sofisticirane materijale i estetiku.

Proljetnu kolekciju  karakterizira privlačnost i osobnost, nježne boje, cvijetni uzorci koji su se vratili na velika vrata ove sezone i prugaste linije koje prizivaju tople proljetne dane i najbolje kreiraju vaš stil.

Boho Flower linija s detaljima elegantne čipke i visokokvalitetnog pamuka uz  push up grudnjak predstavlja i divan model grudnjaka bez žice. Ovo lagano donje rublje doslovno se stapa s kožom i laska vašem samopouzdanju.

Bryony kolekcija u kojoj prevladavaju elastični saten i nježna čipka nadopunjena je elegantno izvezenim cvijećem i jamči zavodljivost.

Ključni komadi kolekcije su  klasični i bralette grudnjaci napravljeni su od najfinijeg pamuka s prozračnom podstavom koja koži omogućava disanje, ali istovremeno pruža i potrebnu potporu, što je čini  idealnim suputnikom za proljeće i toplije dane.

Homewear linija Mix Ups načinjena od mješavine pamuka, elastana i viskoze uz  dizajn trendy cvjetnog printa dočarati će   veselo proljetno raspoloženje.

Ove sezone pamuk će biti apsolutni vladar stoga je glavnu ulogu dobio i u novoj Palmers kolekciji za muškarce.

Ako tražite  odjeću za uživanje u toplini svog doma koja istovremeno osigurava nesmetano kretanje i čini se kao druga koža tada je nova kolekcija Diamond Grey i Ripple Mix upravo je ono što vam treba.

U novoj kolekciji pronaći ćete homewear linije od ugodnog  materijala  koji će pružiti  mekan osjećaj na koži i udoban kroj  za opuštanje kod kuće, a bezvremenski uzorak pruga u Ripple Mix kolekciji donijeti će vedan i svjež look.

Modeli homewear-a odišu dizajnom koji se lako može kombinirati i pritom stvariti  atraktivan dnevni look.

Svi modeli  iz Palmers  kolekcije za proljeće/ljeto 2020.  dostupni su na službenom websiteu branda i u prodajnim mjestima.

 

https://www.palmers-shop.com/

 

cid:image007.jpg@01D50F1B.41792650palmers.official

cid:image008.jpg@01D50F1B.41792650palmers.official

 


Palmers kolekciju potražite na prodajnim mjestima:

 

ZAGREB, Arena Centar, Vice Vukova 6

ZAGREB, City Center one West, Jankomir 33,

ZAGREB, Frane Petrića 3

ZAGREB, Ilica 36

ZAGREB, Supernova Garden Mall, Rudolfa Kolaka 14

KARLOVAC Robna kuća Karlovčanka, Trg M. Šufflaya 1

RIJEKA Tower Center, J. P. Kamova 81A

PULA  Flanatička 3

SPLIT City Center one, Vukovarska 207

SPLIT Kralja Tomislava 4

ZADAR Mihovila Klaića 2

DUBROVNIK Robna kuća Minčeta, Nikole Tesle 2

 

 

 

 

 

 

 

Linker
06. prosinac 2020 01:16