Promo

Popularna talijanska marka nakita slavi rođendan: ‘Za svakog kupca smo pripremili poseban poklon!‘

Prepoznatljive linije nakita i karakteristično ljupki privjesci odražavaju vrijednosti marke DoDo, grade zajednice i ovjekovječuju posebne trenutke. Šik nakit te milanske draguljarske kuće dizajniran je s ciljem da ga se sastavlja, kombinira i prilagođava, čime uzdiže svakodnevni izgled svake suvremene žene. Potiče raznolikost i samoizražavanje, budući da vjeruje da je autentičnost ono što čini najljepši dragulj u nama samima. U Hrvatskoj je dostupan ekskluzivno u draguljarni Malalan Zagreb.

Ljubazno vas pozivamo da nam se pridružite u proslavi 30. godišnjice nakita DoDo u razdoblju od 22. do 27. travnja.

Očaravajući nakit DoDo

Među najprepoznatljivijim kolekcijama nakita DoDo nalaze se Animal and Nature, Dreams and Luck, Granelli and Rondelle, Bollicine, Stellina, Bazaar i Nodo.

Ideja o tome kako ovjekovječiti poruku u gramu zlata očarala je mnoge mlade ljubitelje te i dan danas žele te očaravajuće komade, daruju ih, prikupljaju i njima stvaraju svoje unikatne priče. Taj čarobni nakit i sve nove kolekcije sve su modularnije, možete ih sastavljati, kombinirati ili u obliku dara poslati svoju poruku koja će ostati zauvijek.

image
Promo

Nakit DoDo u Malalanu Zagreb

Između ostalog, draguljarna Malalan Zagreb u ponudi ima nakit talijanske draguljarske marke DoDo koja je poznata po svojim razigranim privjescima za ogrlice ili narukvice. Izrađeni su od odgovorno nabavljenih sirovina, naročito srebra i zlata, a njihovi motivi obuhvaćaju sve, od slova, životinja i nebeskih znakova do simbola ljubavi.

30. godišnjica nakita DoDo zavidna je ključna točka za tu iznimno popularnu marku koja očarava na prvi pogled i gotovo se uvijek pronađe na popisu želja.

image
Promo

Čekaju vas slatka iznenađenja i srdačni pokloni uz kupovinu koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Radujemo se vašem posjetu.

Linker
25. travanj 2024 23:55